A 79 éves Koltai Róbert komoly műtétjéről: amikor eldobta a járókeretet, tapsolt a kórterem

Koltai Róbert a Spektrum Home csatornán futó DTK: Elviszlek magammal legújabb részében komoly műtétjéről is mesélt.

koltai-robert-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Koltai Róberttel rendhagyó módon tér vissza vasárnap a Spektrum Home képernyőjére D. Tóth Kriszta népszerű beszélgetős műsora: A DTK: Elviszlek magammal előző évadának utolsó, de a nézők számára vadonatúj részével.

A „nulladik epizód” már az újraforgatása miatt is egyedi, az első felvétel ugyanis túlságosan korainak bizonyult az ország egyik kedvenc színészének műtétje után. 

Koltai Róbert műtétje

Koltai Róbert tavaly év végén komoly műtéten esett át, egy söntöt ültettek a fejébe, ami elősegíti az agyvíz megfelelő áramlását. Az első beszélgetés során a 79 éves sztár még nem volt annyira közlékeny, így közösen döntöttek az újraforgatás mellett pár hónappal később. 

koltai-robert2
Fotó: Spektrum Home/Elviszlek magammal

A színész már sokkal jobban van, arról is könnyedén beszélt, hogy a beavatkozás óta a reptéri ellenőrzés során becsipognak a mágneskapuk, így csak orvosi igazolással tud repülőre ülni. A korábbi nehézkes járását és a fájdalmakat eleinte a Parkinson-kór számlájára akarták írni, de a sönt beültetése utáni gyors javulásnak köszönhetően ezt az orvosok elvetették. Azóta naponta átlagosan két kilométert is gyalogol.

Nagyon nehezen élte meg, hogy a teste korlátozta a mindennapokban, ezért esett neki nagyon jól, amikor tapsviharban tört ki a négytagú kórterem, amikor eldobhatta a járókeretet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Jászai Mari-díjas színművész, filmrendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja idén tölti be 80. életévét, és egyáltalán nem akarja siettetni az időt. Szomorú, hogy több nagyszerű színésztársa - Rajhona Ádám, Helyey László, Dunai Tamás - már elment, ugyanakkor nem kesereg. 

- Nem gyászolgatom magam, hanem csodálkozom, hogy még mindig milyen nagy kedvem van fölkelni, milyen nagy kedvem van összemondani a szöveget. 

koltai-robert1
Fotó: Spektrum Home/Elviszlek magammal

D. Tóth Kriszta a lakásszínházi produkciójáról is kérdezte Koltait, melyben a nézők karjnyújtásnyira ülnek a művészektől, és szinte tapintani tudják a szóközök közötti szüneteket is. Koltai Róbert lubickol ebben a világban, ahol Elek Ferenccel közösen adják elő a Meghalni bárki tud című darabot, melyet élettársa, Gaál Ildikó álmodott színpadra. Nem ez az első közös munkája Elek Ferenccel, akit nagyon nagyra tart, és akivel persze vannak apróbb összezörrenések, de ezt humorral mindig el tudják rendezni.  

A DTK: Elviszlek magammal 8. évadának záróepizódja Koltai Róberttel március 26-án 21:50-kor, az ismétlés április 1-jén 21:20-kor látható a Spektrum Home-on.

Nézd meg Koltai Róbert párját!

Koltai Róbert párja, Gaál Ildikó kislányként rajongott a színészekért, de azt ő maga sem gondolta volna, hogy kétszer is egy-egy színművész mellett lel rá a boldogságra. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük