A magyar színésznő plasztika előtt és után – Nem tagadja a botoxot
Köllő Babett botox előtti és utáni fotót rakott ki a közösségi oldalaira.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárja, Köllő Babett nem titkolja, hogy plasztikáztatott. Hogy is tehetné, amikor a reality második részében a kamerák előtt injekciózta be a plasztikai sebész a botoxot az arcába. A 38 éves sztár a Feminak elárulta, hogy 23 éves korában esett át először szépészeti beavatkozáson: a balett miatt kicsi volt a melle, ami miatt önértékelési problémákkal küzdött, ezért rászánta magát a nagyobbító műtétre. 

Rendszeresen, évente egyszer botoxoltat. Az elmúlt 15 évben összesen körülbelül 2 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra. 

Köllő Babett tudja, hogy sokat beszélnek a plasztikai beavatkozásairól, így a közösségi oldalain a humort nem nélkülözve megmutatta, hogy nézett ki a botox előtt és után. 

Vajon Babett gyönyörű külseje elég lesz ahhoz, hogy megkapja a női főszerepet egy készülő magyar filmben? A Feleségek luxuskivitelben ötödik részéből ez is kiderül, mint ahogy az is, hogy Rita és volt férje nyolc év után újra egymásra talál-e. 

Ezt is szeretjük