Váratlanul távozik a Barátok közt színésznője - 8 év után emiatt írták ki
A Fekete Lucát alakító Koller Virág 2011 óta játszott a sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc év után távozik a Barátok köztből a Fekete Lucát alakító Koller Virág. Tízévesen, 2011-ben csatlakozott az RTL Klub napi sorozatának stábjához az édesanyját játszó Nagy Alexandrával. Luca Medve Tibor és Aliz lánya, Tünde unokája, Bözsi dédunokája, Szabi unokahúga. Az elmúlt hetekben már nem láthatták a nézők a Mátyás király téren zajló eseményekben. 

A 18 éves színésznő a saját kérésére távozik a Barátok köztből, árulta el a SorozatWikinek

- Elmondhatom, hogy csodálatos éveket töltöttem el a Barátok köztben, szinte itt nőttem fel, és rengeteg barátot szereztem. De eljött az a pont, amikor választanom kellett, és úgy érzem, jelenleg a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni, ezt pedig nem tudtam volna összeegyeztetni a forgatásokkal, így sajnos búcsút kellett vennem a sorozattól - mondta az oldalnak. 

Koller Virág nemcsak az RTL Klub sorozatsztárjaként lehet ismerős, a hangjának köszönhetően már gyerekként keresett szinkronszínész volt. A Gru első és második részében ő Agnes, a Csillagok között című filmben a fiatal Murph, a Peppa malacban Peppa, a Szulejmán című sorozatban Mihrimah szultána, A szultánában Dilruba szultána, a Violettában Agustina magyar hangja.

Koller Virág tízéves gyerekszereplőként és márciusban, a 18. születésnapján.
Koller Virág tízéves gyerekszereplőként és márciusban, a 18. születésnapján.
Fotó: RTL Klub, Instgaram/Barátok közt hivatalos

Koller Virág távozásával a karaktere nem tűnik el a sorozatból, Lucát a továbbiakban Truckenbrod Fanni alakítja, aki ma este lesz először látható a Barátok köztben. A nyár első felében kezdett el forgatni, nincs színészi múltja, idén végzett táncosként egy táncművészeti gimnáziumban. 

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és most

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt, és hogyan élnek most.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük