Kökényessy Áginak már van egy tini gyereke! Közös fotón a színésznő és fia
Jennifer Aniston magyar hangjának már megadatott az anyaság.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg Jennifer Aniston csak álmodozik arról, hogy egyszer végre anya lesz, magyar hangjának, Kökényessy Áginak ez már megadatott.

A 47 éves színésznő boldog házasságban él férjével, akivel egy tinédzser fiút nevelnek.

Már van egy tini gyereke

Kökényessy Ági, az egyik legismertebb szinkronszínésznő már négyévesen belekóstolt abba, milyen  a hangját adni egy figurának, hiszen már ekkor a Mikrobi című rajzfilmsorozat egyik főszereplőjeként szinkronizálta.

Nem véletlenül választotta a színészetet hivatásául, édesanyja, Dávid Ágnes színésznő volt, édesapja, Kökényessy Ferenc pedig élő adásokat rendezett, így a '60-as évektől a Ki mit tud?, a Riporter kerestetik című műsorokat, valamint a táncdalfesztiválokat, árulta el az M1 Család-barát című műsorában.

1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, és még abban az évben a Madách Színházhoz szerződött. Jelenleg az Új Színház tagja, ahol nemcsak játszik, de rendez is. 

Kökényessy Ági magánélete is példás, férjével, Cserháti Miklós egykori balett-táncossal a Macskák egy olaszországi turnéján szerettek egymásba, összeházasodtak, és egy fiuk született. A 13 éves Gergő apja pályáján kíván érvényesülni.

- Édesapám szakmája felé hajlok, a Magyar Táncművészeti Főiskolán vagyok második évfolyamos - mondta a tinédzser.

Fotó: M1/Család-barát

Facebook-kép: Eöri Szabó Zsolt

Ezt is szeretjük