Kökény Attila 44 évesen nagyapa lett – Megmutatta újszülött unokáját
Megszületett Kökény Attila első unokája, a lánya kisfiúnak adott életet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Kökény Attila első unokája. A 44 évesen nagypapává vált énekes a közösségi oldalán tudatta az örömhírt két babafotó kíséretében. 

"Köszönöm Istenem! Megérkezett az unokám! M E D I Isten hozott egy világban, amely csak rád várt… hatalmas szeretettel!" - írta a 2010-es Megasztár második helyezettje. 

Kökény Attila első unokája kisfiú lett

Kökény Attila tavaly december közepén árulta el, hogy a lánya várandós, kisfiút hord a szíve alatt, akinek az érkezését 2020 februárjára várják. 

- A lányom már három éve van együtt a párjával. Aranyos fiú, szépen élnek együtt, nem is volt meglepő, hogy szeretnének babát. Tudtuk, hogy csak idő kérdése, hogy mikor sikerül nekik - mesélte akkor a Blikknek

Arankát 2019 márciusában jegyezte el a párja, és 21 évesen lett édesanya. Kökény Attila ugyanennyi esztendős volt, amikor először apává vált. Miután 16 éves barátnője közölte vele, hogy várandós, családi nyomásra össze is házasodtak, ám egy évvel az esküvőjük után közös megegyezéssel úgy döntöttek, elválnak. Második házassága több mint húsz éve tart, felesége, Aranka egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg.

Az énekes kisebbik fia, Lali 14 éves, az idősebbik, első házasságából született fia, ifjabbik Attila 23 esztendős. Utóbbi tavaly januárban árulta el, hogy párja várandós, ám a baba végül nem születhetett meg.

Az énekes egész családját megrázta, és csak júniusban beszélt róla, hogy Barbi három hónapos terhes volt, amikor az orvosok megállapították, hogy megrepedt a burok, és elfolyt a magzatvíz, ezért meg kell szakítani a terhességet. Az anya élete is veszélyben forgott, de miután felépült, az orvosok közölték, ha lejár a regenerálódási idő, újra vállalhatnak babát.

Kökény Attila és felesége, Aranka

Kökény Attilát a 2010-es Megasztárban ismerhette meg az ország, a sármos énekes már a tehetségkutató idején sok nőnek tetszett, ám az ő szíve akkor már régen foglalt volt. Feleségével, Arankával már több mint húsz éve alkotnak egy párt. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes ritkán látott feleségét.

Ezt is szeretjük