A 26 év korkülönbség sem akadály - A TV2 sztárja ezért szeretett bele jóval idősebb férjébe
Koholák Alexandra teljesen kicserélődött idősebb férje mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori Alexája, Koholák Alexandra tavalyi éve fordulatokkal teli volt. Amellett, hogy a TV2 csoport új munkatársaként a FEM3-on debütálhatott műsorvezetőként, illetve a TV2-n futó Csak show és más semmi című műsorban is bemutathatta sokoldalúságát, a szerelem is rátalált. 2018 tavaszán véget akart vetni gyakori fejfájásának, ezért egy spirituális gyógyítótól, Farkas Balázstól kért segítséget.

A nála 26 évvel idősebb ötgyerekes férfi elrabolta a szívét, olyan erős kapocs alakult ki köztük, hogy három hónap járás után bejelentették, hogy összekötik az életüket. Szeptemberben tartották meg a szertartást, a TV2 sztárja farmerban és pólóban mondta ki a boldogító igent, nem szeretett volna nagy felhajtást. Férje nevét is felvette, így ma már Farkas Alexandra a hivatalos neve, gyakran posztol kedvesével Instagram-oldalára szerelmes fotókat. Látszik, milyen nagy az összhang köztük, erről Alexandra a Tények Plusz műsorában is mesélt Orosz Barbarának. 

- Én a férjemet jóképűnek látom, és ő volt az egyetlen férfi, akinek átadtam az irányítást. Nálam ez óriási dolog volt. Az, hogy Alexa nem irányít egy kapcsolatban, azt felejtsd el, olyan nem volt. Mindig az volt, hogy "majd én megmondom, hova megyünk, majd én megmondom, hogy mi legyen, majd én tudom, és ha nem tetszik, akkor ott az ajtó". De most, életemben először át tudtam adni az irányítást, nekem ez egy olyan szintű fejlődés volt az életemben, ami után nem vágytam másra, csak arra, hogy valakinek igazán átadjam magam, és a Balázs egy ilyen ember - vallotta be őszintén Orosz Barbarának, mi volt az oka, ami miatt beleszeretett idősebb férjébe.

Hozzátette, szerelmétől mindig tud valami újat tanulni, nagyon jól kiegészítik egymást az élet minden területén, legyen szó munkáról vagy éppen a nemi életről.

Minden olyan szinten passzol, hogy soha életemben nem volt még ilyen!

A 28 éves sztár azt is elmondta, sosem vágyott az anyaságra, ezt pedig már egész fiatalon, 13 éves korában eldöntötte, a gyerekvállalás gondolatát egyfajta problémaként élte meg, azonban ahogy Balázs az élete részévé vált, ez a dilemmája is megoldódott, hiszen a párjának öt fia van.

Amióta a férjével van együtt, nincs megfelelési kényszere sem, mellette megszűnik a külvilág, ráadásul a 26 év korkülönbség sem jelent akadályt.

- A Balázs egy modern, a világon a legmenőbb. Nagyon hálás vagyok, hogy mellette vagyok - mondta elcsukló hangon.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Általában sosem jósolnak hosszú jövőt azoknak a sztárpároknak, akik között elég nagy a korkülönbség, ám az alábbi képes összeállításunkban összegyűjtött hazai hírességek bebizonyították, hogy nem minden a kor, szerelmük pedig kiállta az idő próbáját.

Ezt is szeretjük