55 kilósan fogyókúrára fogták a TV2 gyönyörű műsorvezetőjét
Köböl Anita kemény fogyókúrába fogott, amit megsínylett a teste.

kobol-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köböl Anita bő egy héttel ezelőtt kiposztolt magáról egy bikinis fotót, amihez azt írta, hogy nincs kockás hasa és felfújt melle, ellenben vannak hurkái, de ez nem zavarja, sokkal fontosabb, hogy boldog, együtt nevethet a barátaival. Azt gondolnánk, a 33 éves tévés könnyen beszél ilyen alakkal, pedig volt, hogy ő is keményen diétázott.

- A célom az volt, hogy felhívjam a figyelmet a természetességre és az önelfogadásra, hogy legyünk jóban a testünkkel. Nem vagyok híve a felfújt műmegoldásoknak, ami manapság nagyon nagy divat - mesélte a FEM3 Caféban

Bár sokan azt gondolják, Köböl Anita ilyen irigylésre méltó testtel könnyen buzdít másokat, a műsorvezető azt mondta, hosszú út vezetett odáig, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, ezért is érzi magát a témában hitelesnek. 

- Én magam is modellkedtem fiatalon, és sok olyan dologgal szembesültem, ami a testképemmel és az énképemmel volt kapcsolatos.  17 évesen azt mondták nekem, hogy kezdjek el fogyókúrázni, mert nagyon széles a csípőm. 55 kiló voltam a 178 centimhez. Irgalmatlanul elkezdtem fogyókúrázni, tönkrevágtam a testemet. Volt, aki azt mondta, csiszoltassam le a fogam, mert egy kicsit ferdén állt, és tetessek rá koronát. Ma is az eredeti fogammal mosolygok, teszem hozzá. Szóval olyan dolgokkal találkoztam, amikről azt gondolom, nonszenszek, főleg egy fiatal lánnyal szemben - vélte.

kobol-anita
Fotó: FEM3 Café

Köböl Anita szerint az Instagramra posztolt fotók megtévesztik a fiatal lányokat, mert azt gondolják, sokan olyan tökéletesek, mint a gyönyörű nők, akiket ott látnak. A műsorvezető is ezt hitte, amíg meg nem nézte egy blogger videóját: abban azt látta, hogy a sokadik jól sikerült fotó is három, de inkább hat képmanipuláló programon megy át, mire a rajta szereplő posztolja.

Ezt is szeretjük