Fehér Anna nem tagadja: így fiatalodott az arca évtizedeket
Képeken azok a magyar színésznők, akik esztétikai beavatkozáson estek át.

feher-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban nem meglepő, ha a sztárok már a húszas éveikben elkezdenek plasztikáztatni. Egy kis korrekciós műtéttel indul a dolog, majd vérszemet kapnak, és szinte egész arcukat átszabatják. A hazai sztárvilágban még nem ennyire elterjedt a durva plasztikázás, főként szépészeti, esztétikai beavatkozásokon esnek át a hírességek.

Fehér Anna, a Szomszédok Almája a Feminának elárulta, minek köszönheti azt, hogy arca évtizedeket fiatalodott:

- Fiatal lány korom óta járok kozmetikushoz, szeretem az arcmasszázst, és fontosnak is tartom. Egy nagyon jó francia kozmetikai könyvben olvastam, hogy "hölgyeim, a gravitáció ellen küzdenünk kell". Azért próbáltam ki azt az eljárást, amelynek segítségével megvalósítható a teljes arcmegújítás, sebészkés nélkül. Nagyon félteném az arcomat bármi olyan külső beavatkozástól, ami a mimikámat befolyásolná. A mikrotűk segítségével a rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeiben stimulálja a kollagénállomány, ezáltal olyan problémákat kezel többek között, mint a mélyebb és felületi ráncok - mondta.

Nem Fehér Anna az egyedüli magyar színésznő, aki bevallotta, szépészeti beavatkozásoknak köszönheti fiatalos vonásait. Nézd meg a többieket!

Ezt is szeretjük