Kiszel Tünde lányát ezért menesztette a neves modellügynökség vezetője
Kajdi Csaba ezért nem kívánt tovább dolgozni Kiszel Tünde lányával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya szinte a szemünk láttára nőtt fel. 15 évig szerepelt édesanyja naptárában - legelőször a 2002-esben -, a 2017-es naptár fotózásán azonban már nem vett részt. A naptárdíva azt nyilatkozta, közösen hozták meg a döntést: lezárult egy korszak, Donatella útja másfelé visz, a tanulásra koncentrál, és mellette modellkedik. 

Kiszel Tünde lányában a Visage modellügynökség tulajdonosa is látott lehetőséget. Kajdi Csaba olyan modellek karrierjét indította útjára, mint például Ebergényi Réka vagy Mihalik Enikő. 

- Annak idején azért vállaltam el Donatella fejlesztését, mert potenciális jó csaj volt. Soha nem vennék fel egy lányt csak azért, mert ismert emberek a szülei. Akkor veszek fel egy modellt, ha jónak tartom - mesélte a 24.hu internetes oldalnak adott interjúban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Te voltal a legszebb💗❤️💋💋#lookoftheyear2018 @jonas_reka ❤️😍

Kajdi Csaba (@csaba_kajdi) által megosztott bejegyzés,

- De hamar vége szakadt az együttműködésnek, mert azt kértem Tündétől, hogy a gyerek az apja nevét használja, Hunyadi Donatellaként, így kerülve minél messzebb a Kiszel névtől. De Tünde nem fogta fel a dolog jelentőségét, ezért elbúcsúztam tőlük. Az első ilyennél térde hullott, és könyörgött, foglalkozzak tovább a lányával. De aztán megint együtt idétlenkedtek egy tévéműsorban. Ekkor örökre befejeztem velük.

Kiszel Tünde lánya már 17 éves, modellkarrierjét édesanyja igyekszik segíteni. Hunyadi Donatellát többnyire ruhabemutatók és divatfotózások modelljeként láthatjuk. 

Ezt is szeretjük