Kiszel Tünde 17 éves lánya dögös ruhákban pózol - Idősebbnek nézik a koránál
Donatella stílusa nagyon nőies lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella szinte a szemünk előtt nőtt fel. Az aranyos kislányból mára gyönyörű tinédzser lett, 2018 nyarán töltötte be a 17. életévét. Édesanyja már egészen kicsi korában megmutatta a sajtónak, gyakran szerepeltek együtt a tévében, emellett sokáig Donatella is részt vett a naptárfotózásokon.

Mivel Donatella magas és vékony lány, emellett az arca is nagyon szép, a modellszakma is felfedezte, ő lett a Kiss Fashion Trend reklámarca. A modellkedést szabadidejében csinálja, hiszen még iskolába jár, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója, így egyelőre első helyen a tanulás áll, pedig már külföldről is megkeresték őt, hogy modellkedjen - erről Kiszel Tünde a Mokkában mesélt.

- Többen hívták már külföldről, de első a tanulás, ebben a tanévben, tavasszal érettségizik, úgyhogy ez nagyon fontos. Úgy gondoltuk, hogy inkább majd utána megy külföldre, inkább csak itthoni munkákat vállal el - magyarázta.

Donatella stílusa egyébként roppant nőies lett, sminkel is, sokan emiatt idősebbnek is nézik. Édesanyja szerint az ösztöneiben benne van a nőiesség, ráadásul a szakemberek úgy látják, hogy nagyon fotogén. Az ifjú szépség szereti az alakját hangsúlyozó ruhákat, képes összeállításunkban megnézheted a legdögösebb szettjeit.

Ezt is szeretjük