A 61 éves Kiszel Tünde bikinis fotója: szexi dekoltázzsal hódít a strandon

Kiszel Tünde a rajongói szerint vonzó és szexi, észbontóan jól néz ki bikiniben.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde két évtizede mutatja meg magát naptárjaiban különböző tematikák alapján. A 2021-es kiadvány jubileumi kiadás, ez a 20. a sorban, ennek megfelelően egy különleges válogatás, a fotózás ugyanis a járvány miatt elmaradt. 

A kalendárium 12 hónapjához az elmúlt 15 év fehérneműs fotóiból válogatott, köztük olyan felvétel is helyet kapott, amit eddig még sehol nem mutatott meg. 

Kiszel Tünde bikiniben

A november végén 62. születésnapját ünneplő naptárdíva ma is bátran megmutatja magát kevés ruhában, és a nyári kánikulában bikinibe bújt. Június végén az egyik budapesti strandról posztolt képet: ezt volt az első alkalom idén, hogy uszodába, illetve strandra mehetett. 

kiszel-tunde-bikini1
Fotó: Instagram/Kiszel Tünde

 A kommentelők elhalmozták bókokkal, sokan írták, hogy vadítóan szexi. 

"Woooooow! Észbontóan jól nézel ki így is, Drága Tünde!"

 "Nagyon jól nézel ki, ez igen, csinos, vadítóan vonzó vagy, nagyon szexi, mint mindig, ez az igazság!" 

kiszel-tunde-bikini2
Fotó: Instagram/Kiszel Tünde

"Nincs olyan a világon, ami felvehetné, vagy legalább megközelíthetné szépséged, nőiességed! Varázslatos és elbűvölő vagy, tökéletes, Tünde!"

Kiszel Tünde tesz is azért, hogy fitt maradjon: egy időben rendszeresen posztolt képeket az edzőteremből, a koronavírus-járvány első hulláma után pedig gyakran biciklire ült, és a szabadban tekert.

Tavaly július elején Balatonfüredről tett ki egy egész alakos, bikinis fotót. Az alakját ugyanakkor nem mutatta meg teljesen, egy kaftánba bújt, ami sejtelmesen pont annyit engedett mutatni, amivel szexi, de ízléses. Az áttetsző, fehér kiegészítővel ráadásul dekoltázsára tudta terelni a figyelmet. 

Keleti Andrea fürdőruhás fotói

Keleti Andrea nem volt mindig elégedett az alakjával, az ötvenedik születésnapán jó néhány kilóval többet mutatott a mérleg, mint korábban. Úgy döntött, leadja a pluszkilókat. Miután két ruhaméretet fogyott, úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

Keleti Andrea bombázó fürdőruhában: 51 évesen, fogyása után vállalta a fotózást

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük