Lékai-Kiss Ramóna csibészesen mosolygó kisfiánál nincs ma cukibb: Noé menő járgányt kapott
Lékai-Kiss Ramóna kisfia fülig érő szája elárulja, mennyire imádja a guruló csodajátékot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A cseperedő gyermekeken lehet leginkább érezni, mennyire rohan az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy 2019 januárjában Lékai-Kiss Ramóna életet adott kisfiának, Noénak, ám mire kettőt pislogtunk, a sztárcsemete bölcsődés korba lépett.

Édesanyja sem éli meg egyszerűen, hogy a gyerkőc nő, mint a gomba. Az Instagram-oldalán hangot is adott annak, hogy mennyire megviseli ez a téma.

Lékai-Kiss Ramóna kisfia ilyen csibészesen mosolyog

"Jaj, Noé idén már bölcsis lesz. Lehet, kicsit érzékenyen reagálok erre a témára, mert ma vásárlásból hazafelé egy ovi mellett jöttem el, ahol épp az udvaron játszottak a gyerekek, és elbőgtem magam" - árulta el a követőinek.

Noha az elválás mindig nehéz, Noét a róla készült képek alapján cseppet sem kell félteni. Igazi kis vagánynak tűnik a felvételeken, hol csibészes mosolyát villantja meg a kamerának, máskor új kedvenc csodajárgányával gurul az utcán.

 „Tavaly áprilisban kaptuk Noé névnapjára a nagynénéméktől ezt a kis csodajárgányt, de Noé mégcsak rá se nézett...eddig a napig! Megtört a jég: le se lehet szedni róla!” - újságolta el a műsorvezető.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Lékai-Kiss Ramóna gyermeke, valamint azt is megnézheted, hogy mennyire csibészesen tud mosolyogni a kamerába.

Ezt is szeretjük