Cooky nagyobbik fia rengeteget nőtt: a 3 éves Kevint fel sem ismerni
Képeken Cooky nagyobbik fia, aki úgy nő, mint a gomba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország egyetlen francia lemezlovasa, Cooky le sem tagadhatja, hogy élete értelme a családja. Az Instagramján szinte minden posztjában párjával vagy kisfiaival látni.

Szécsi Debórával három esztendővel ezelőtt, A Nagy Duett partiján mutatkozott először nyilvánosan. Azóta nagyot fordult velük a világ, hiszen kétgyermekes szülőkké váltak. A picik cseperedését oldalaikon követhetik nyomon a rajongóik.

Cooky nagyobbik fia ilyen sokat nőtt

Nagyobbik csemetéjük 2018. január 23-án látta meg a napvilágot. Kevin úgy nő, mint a gomba: friss fotóiról már korántsem az a cuki totyogó mosolyog vissza. Arca egyre nagyfiúsabb, és az alakja is megnyúlt az elmúlt időszakban. A kommentelőknek is feltűnt, hogy a kis lurkó napról napra nagyobb: tanácstalanul kérdezik a rádióstól kisfia képei mellett, hogyan repült el ilyen gyorsan az idő.

Az is sokaknak szemet szúr, hogy Kevin egyre inkább édesapjára hasonlít. Huncut nézése és kreol bőre emlékezteti őket leginkább az 51 éves sztárra. A jókedvet is biztosan örökölte tőle, hiszen szinte nincs is olyan felvétel, amelyen ne érne fülig a szája.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy Cooky nagyobbik fia, Kevin mekkorát nőtt az utóbbi időben.

Ezt is szeretjük