Majkát hazaengedték fia születésnapjára – Így ünnepelték a 9 éves Mariánt
Majka a nagyobbik fia születésnapját már otthon ünnepelhette a családjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka, aki pénteken jelentette be, hogy pozitív lett a Covid-tesztje, hétfőn már a kórházból jelentkezett be, ahol szteroidokat és antibiotikumot, valamint oxigénmaszkot kapott. Az orvosok tüdőgyulladás gyanújával tartották bent, de mivel a szerdai eredményei már jobbak lettek, nagyobbik fia születésnapjára hazaengedték.

A gyógyszereket jövő hétfőig kell szednie, akkor kell visszamennie kontrollra. A zenész már hétfőn azt is elárulta bejelentkezésében, hogy párja, Dundika is elkapta a koronavírust.

Majka fia, Marián 9 éves lett

A zenész a 6. napi videójában elárulta, hogy kétoldali tüdőgyulladása van, fáj is a tüdeje, a nagy levegővételeknél szúrást érez. Annak viszont örül, hogy az orvosok az eredményei alapján hazaengedték Marián szülinapjára. A nagyobbik fia 2011. november 11-én jött világra, vagyis kilenc éves lett.

"A legnagyobb hősöm, aki két nyavalygó szülő, és levakarhatatlan öcsi mellett a karantén zárt falai között is felvidít a beszólásaival, mosolyával, vagányságával. Boldog Szülinapot Marcikám! #majorosmarian #végreapaisitthon #születésnap 9" – köszöntötte édesanyja, Majoros Hajnalka.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan ünnepelte Majka és Dundika a nagyobbik fiuk születésnapját, és azt is láthatod a képeken, milyen nagyfiú már Marián.

Ezt is szeretjük