Visszatért Majka szívproblémája - A koronavírusos sztár oxigénmaszkot is kapott a kórházban
Majka oxigénmaszkot kapott, szteroidokkal és antibiotikummal kezelik a kórházban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka múlt pénteken jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal. Mindennap bejelentkezik a közösségi oldalán, hogy beszámoljon az állapotáról. Hétfőn a kórházból köszöntötte a követőit, ahol mellkas-CT-vizsgálatot végeztek rajta, és mivel kisebbfajta elváltozásokat, gyulladásokat találtak a tüdején, ami arra utalt, hogy tüdőgyulladása van, az orvosok azt javasolták, pár napig maradjon bent. 

A kedd esti videós bejelentkezésében arról számolt be, hogy oxigénmaszkot kell viselnie.

majka2
Fotó: YouTube/Majka official

- Kicsit be vagyok rekedve, mert tolnom kell ezt az oxigénes cuccot. Ez annak kell, akinek a tüdeje kicsit ramaty állapotban van, főleg, ha covidos, és nem tudja normálisan venni a levegőt, akkor ezzel rásegítenek. Az enyémnek is nagyon jót tesz - mondta a 41 éves sztár. 

Hétfő este óta a friss oxigén mellett szteroidokat és antibiotikumokat kap. A kedd reggeli eredményei már jobbak voltak, mint a hétfő estiek, ezért nagyon várja az új laboreredményeket: az orvosok azt mondták, ha szerdán az derül ki, hogy tovább javult, talán hazamehet a nagyobbik fia, Marián születésnapjára, aki ma kilencéves. 

majka-fiai-uzenet
Fotó: YouTube/Majka official

A gyerekek is nagyon várják haza, cuki üzenete is küldtek neki, amit Marián írt fel egy papírra, és egy barát segítségével eljuttatták a kórház portájára. 

- Ez annyira drága, meg is ríkatott. Ott aludtam az elmúlt egy-két napban a vendégszobában, hogy el legyek különítve tőlük. 

A szaglását és az ízérzékelését nem veszítette el. Azt mondta, amikor hétfőn közölték vele az állapotával kapcsolatos információkat, kissé eltört nála a mécses, de a keddi napon már pozitívabban látta a helyzetét. 

 A zenész szívproblémái miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít, az elmúlt években kétszer is meg kellett operálni. 

- Visszajött a szívritmuszavarom, ami egy pluszdobbanást eredményez. Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim - idézi szavait a Blikk

Magyar sztárok és húgaik

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Hornyák Brigitta fiatalon lett először várandós. 18 éves volt, amikor megismerte a párját, és három hónap múlva várandós lett. A második gyermeke nem sokkal azután látta meg a napvilágot, hogy Dundika 2016 augusztusában világra hozta kisebbik fiát, Olivért. 

Ezt is szeretjük