Lángossütőként kezdte 17 évesen - Ma ő a TV2 egyik híres műsorvezetőnője

Lékai-Kiss Ramóna a felszolgálást cserélte a színészetre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Léka-Kiss Ramónát Szentmihályi Zsófiként ismerte meg az ország 2002-ben a Barátok köztben. A Mátyás király térről 15 esztendővel később a show-műsorok színpadára avanzsált. 2017-ben az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutatójában és a Reggeliben láthatták a nézők, 2020 őszén pedig a TV2-n futó Dancing with the Stars háziasszonyaként tűnt fel Stohl András mellett.

Mai szemmel nehéz elképzelni, de nem sokon múlt, hogy a reflektorfénybe kerüljön. Karrierjének beindulását egy nagy adag szerencse segítette.

Lékai-Kiss Ramóna lángossütőként kezdte a pályafutását

A 36 éves sztár nem erősítette azon mázlisták táborát, akik az első naptól kezdve tudták, mely munkára születtek. Inkább azok közé tartozott, akik szinte napról napra megváltoztatták a véleményüket arról, hogy mihez kezdenek majd felnőttként.

Gimnazistaként folyamatosan csapongott, hol sportolóként, máskor zenészként, később civil szakmát űzve látta jövőbeli énjét. Végül nem kellett tovább tipródnia a lehetőségek közt, hiszen a sors döntött helyette. Megpecsételte a sorsát, amikor elkezdett a szülei balatoni büféjében dolgozni 17 évesen.

- A szüleimnek Balatonfűzfőn volt kifőzdéjük, a Ramóna büfé. Eleve a nevem is kötelezett, hogy besegítsek nekik. Evidens volt, hogy nyaranta ott dolgozzak. Rendelést vettem fel, kiszolgáltam, hamburgert, hot dogot, lángost sütöttem. Mindezt nagyon élveztem, de pontosan láttam, mivel jár egy vendéglátós élete: hogy hétvégén, ünnepeken is hajtás van, és hogy egy átlagos munkanap minimum 12 órából áll. Emellett az ösztöneim azt súgták, ez nem az én utam - mesélte 2020 decemberében a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem sokáig kellett törnie a fejét a továbbtanuláson, még azon a nyáron eldőlt, hogyan folytatódik az élete, mikor munka után a barátaival ellátogatott egy V-Tech koncertre. Az együttes frontembere, Kefir megkérdezte a közönséget, ki szeretne elénekelni vele egy dalt. Kiss Ramóna élt a lehetőséggel, felment a színpadra, és dalra fakadt.

- Másnap odajött a büféhez egy fotós, hogy látott engem este a színpadon, és érdekelne-e esetleg a modellszakma. Mondtam, hogy köszönöm, az biztosan nem az én világom. Majd megkérdezte, mi a helyzet a színészettel, merthogy az ügynökség, amelyiknél dolgozik, a Barátok köztbe közvetíti ki az embereket.

Ez a mondat nemcsak őt, hanem a szüleit is meggyőzte. Még azon a héten elment az egyik castingra, és kisvártatva be is került a sorozatba.

A Barátok közt tinisztárjai ma

A Barátok közt egykori gyereksztárjai közül sokakkal megfordult a világ a sorozat óta. Nézd meg, mennyit változtak a szereplők az elmúlt években!

Ezt is szeretjük