Lékai-Kiss Ramóna kivágott miniruhában: rég láttuk ilyen szexin felöltözve

Lékai-Kiss Ramóna dekoltázsát és combját is kihangsúlyozta a metálosan csillogó ruhaköltemény.

Lékai-Kiss Ramóna miniruhája a Sztárban Sztárban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár kilencedik évadának harmadik adásában Lékai-Kiss Ramóna ultradögös ruhában zsűrizett: mivel az elmúlt két vasárnap inkább a visszafogottan elegáns stílus jellemezte a szettjeit, még feltűnőbb volt, hogy ezúttal, mennyire szexisen festett.

Az első show-ban egy hosszú, ezüstösen csillogó szoknyát és hozzá passzoló blúzt viselt, míg másodjára egy csillagmintás nadrágkosztümben láthatták a tévénézők. 

Kiss Ramóna miniruhája a Sztárban Sztárban

A harmadik héten a nőies énje került előtérbe: Merő Péter kreációjának - amelyet Holdampf Linda stylist választott ki a számára - mini fazonja a combjait, mélyen kivágott, fűzős felsőrésze pedig a dekoltázsát hangsúlyozta.

Lékai-Kiss Ramóna és a csapat, aki a megjelenéséért felelt: Holdampf Linda és Merő Péter divattervező.
Lékai-Kiss Ramóna és a csapat, aki a megjelenéséért felelt: Holdampf Linda és Merő Péter divattervező.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A szokásos műsor eleji beszélgetés során Till Attila sem hagyhatta szó nélkül Lékai-Kiss Ramóna ruhaviseletét, igaz, ő nem a szexi vonalra figyelt fel, hanem a darab extrán puffos vállrészére. Viccesen megjegyezte, akár távolságtartó ütközőkként is funkcionálhatnának.

- Nem, ez egy félreértés. Arra gondoltam, ha a műsor alatt Andi vagy Peti elfáradna, a vállamra hajthatják a fejüket - ecsetelte, mire zsűritársai annyit mondtak, ez nagyon kedves gondolat tőle.

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó estélyiben

Lékai-Kiss Ramóna emlékezetes ruhában vonult be a Dancing with the Stars harmadik évadának legelső adásában. TV2 táncos show-műsorának háziasszonya egy átlátszó kreációban lépett a színpadra. 

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó estélyi ruhát húzott: nem sokat bízott a fantáziára

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars első adásában bevállalós ruhában vezette a műsort.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük