Kiss Ramóna és Lékai Máté filmbe illő találkozása: kiderült, hogyan ismerkedtek meg
Kiss Ramónát és férjét Lékai Máté nagypapája hozta össze.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna és Lékai Máté irigylésre méltó harmóniában élik a hétköznapjaikat. Le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért, akármikor együtt mutatkoznak, mindig sugárzik róluk a boldogság. 

A sztárpár háromévnyi randizás után egy meghitt, romantikus szertartás keretében kelt egybe. Az egész kapcsolatukra jellemző összhang már a kezdetektől megvolt köztük, az övék szerelem volt első látásra. 

Kiss Ramóna és Lékai Máté első találkozása

Első találkozásuk könnyűszerrel beleillene egy romantikus vígjátékba, amikor 2016-ban összehozta őket az élet egy süllőfesztiválon. A csinos műsorvezető szüleivel látogatott el a rendezvényre, hogy megkóstolják az ínycsiklandó halételeket. Meg is állt az egyik bódénál, ahol egy kedves, idős úr szolgálta ki. Miközben feltálalta neki a fogást, figyelmébe ajánlotta a jóképű unokáját. 

Az RTL Klub sztárja csak mosolygott az ajánlaton, majd leült, hogy elfogyassza az ételt. Ám mielőtt hozzáfogott volna, gyorsan lőtt egy képet az Instagramra. Miután a kézilabdás kiszúrta a posztot, azonnal megragadta a lehetőséget, üzenetet írt későbbi feleségének. Elárulta, azt a halat az ő nagypapája készítette el. Az üzenetváltásból végül randimeghívás lett, amire másnap már sort is kerítettek. 

- Nekem megvolt az a pillanat, amikor tudtam, ő lesz az a férfi, akivel le akarom élni az életemet. A tarkóját láttam meg először, és ahogy megfordult, és megpillantottam az arcát, akkor valami olyat éreztem, amit addig soha életemben - idézte vissza a Fókusz riportjában.

Kiss Ramóna és Lékai Máté cuki fia

Noé imád a szabadban játszani, idén már a nyári gyümölcsöket is élvezheti. Édesanyja meg is örökítette, milyen örömmel szedi a ribizlit. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri Kiss Ramóna és Lékai Máté fia, Noé.

Ezt is szeretjük