Kiss Ramóna hintázó kisfiával nem tudunk betelni: Noé vigyora mindent megér
Kiss Ramóna tökéletesen elkapta a pillanatot, Noét meg kell zabálni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár a gyerekeknek az önfeledt mókázás és a szabadtéri játékok évszaka. A lurkók imádnak a kertben sertepertélni, akadnak olyan kicsik is, akiket szinte lehetetlen beimádkozni a házba. 

Kiss Ramóna fia is igazi kis örökmozgó, édesanyja képei alapján Veszprémben található családi házuk udvara földi paradicsom a számára.

Kiss Ramóna hintázó kisfia

A műsorvezető legfrissebb Instagram-fotója akár illusztrációs kép is lehetne a boldogság szó mellett a szótárban. Kisfia mosolya még a legszürkébb hétköznapot is bearanyozza. Noét hintázás közben kapta le, a lurkó szemmel láthatóan nagyon élvezte az előre-hátra himbálózást, hiszen fültől fülig ért a szája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

boldogság❤️ #Noé💫

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Nem csak követői tetszését nyerték el a fotók, a sztár kollégái és barátai sem állták meg, hogy lájkjaikkal vagy hangulatjelekkel fejezzék ki, mennyire jól elkapta a pillanatot. Műsorvezetőtársa, Lakatos Márk szíveket írt a poszthoz, de Kulcsár Edina sem tudott betelni a csemete látványával.

A kommentelőknek nem csak az tűnt fel, mennyire édesen néz ki a gyerkőc, még valamit észrevettek a külsején. Míg eddig minden képe alatt ódákat zengtek arról, hogy édesapja, Lékai Máté kiköpött mása, új fotóin anyukája vonásait is észrevették az arcán.

Még több kép Kiss Ramóna fiáról

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri Kiss Ramóna és Lékai Máté fia, Noé. 

Ezt is szeretjük