Majkát megrohamozták fiai a medencében: így lubickol Mariánnal és Olivérrel

Képeken a legcukibb, pancsoló sztárcsemeték.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Júliusban a hőmérő higanyszála gyakran kúszik 30 fok fölé, a rekkenő hőségben nincs is jobb, mint a medenceparton süttetni a hasunkat vagy csobbanni egyet a hűsítő vízben. A gyerekek egy percig sem szenvednek a nagy melegtől, épp ellenkezőleg, nekik a nyár egyet jelent az önfeledt mókával. Kezdetét veheti a hatalmas vízi csaták és az órákon át tartó homokvárépítések időszaka.

Majkáék is csobbantak egyet a nagy melegben. A rapper sosem fogja vissza magát, ha játékról van szó, most is kivette a részét a pancsolásból. Felesége meg is mutatta az Instagramon, hogy a fiúk mennyire élvezték a vizet. A csíntalan lurkók megrohamozták édesapjukat: míg Marián a nyakába csimpaszkodva grimaszolt, addig Olivér cuki búvárszemüvegben és karúszóban ült a karján.

Majka és pancsoló fiai

Majoros Hajnalka követői imádták a fotót. Többen megjegyezték, hogy csak így lehet kibírni a nagy meleget, míg mások szívesen csatlakoztak volna a családi lubickoláshoz.

Nem Majkáék voltak az egyetlen sztárcsalád, akik örültek, hogy végre itt a nyár. Képeken mutatjuk, milyen édesen pancsoltak csemetéikkel a hazai hírességek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük