Majkát megrohamozták fiai a medencében: így lubickol Mariánnal és Olivérrel
Képeken a legcukibb, pancsoló sztárcsemeték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Júliusban a hőmérő higanyszála gyakran kúszik 30 fok fölé, a rekkenő hőségben nincs is jobb, mint a medenceparton süttetni a hasunkat vagy csobbanni egyet a hűsítő vízben. A gyerekek egy percig sem szenvednek a nagy melegtől, épp ellenkezőleg, nekik a nyár egyet jelent az önfeledt mókával. Kezdetét veheti a hatalmas vízi csaták és az órákon át tartó homokvárépítések időszaka.

Majkáék is csobbantak egyet a nagy melegben. A rapper sosem fogja vissza magát, ha játékról van szó, most is kivette a részét a pancsolásból. Felesége meg is mutatta az Instagramon, hogy a fiúk mennyire élvezték a vizet. A csíntalan lurkók megrohamozták édesapjukat: míg Marián a nyakába csimpaszkodva grimaszolt, addig Olivér cuki búvárszemüvegben és karúszóban ült a karján.

Majka és pancsoló fiai

Majoros Hajnalka követői imádták a fotót. Többen megjegyezték, hogy csak így lehet kibírni a nagy meleget, míg mások szívesen csatlakoztak volna a családi lubickoláshoz.

Nem Majkáék voltak az egyetlen sztárcsalád, akik örültek, hogy végre itt a nyár. Képeken mutatjuk, milyen édesen pancsoltak csemetéikkel a hazai hírességek.

Ezt is szeretjük