Kiss Ramóna fiának huncut mosolyától elolvadunk - Noéról tündéri fotók készültek
Kiss Ramóna fia mindenkit levesz a lábáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna és Lékai Máté fia, Noé 2019 januárjában látta meg a napvilágot. A kisfiú szépen cseperedik, növekedését a közösségi médiában is le lehet követni, hiszen édesanyja cukibbnál cukibb fotókat oszt meg róla rendszeresen Instagram-oldalán, a felvételeket pedig nem győzik rajongói dicsérni.

Megoszlik a véleményük arról, hogy Noé baba inkább édesanyjára vagy édesapjára hasonlít-e jobban. Az viszont tény, hogy szülei életvidám stílusát sikerült örökölnie, ugyanis alig van olyan kép, amin ne mosolyogna. A kicsit hatalmas szeretet veszi körül, szülei és nagyszülei is rajonganak érte, ráadásul Ramóna és Lékai Máté szülei is elmondhatják magukról, hogy Noé baba az első unokájuk, derült ki a Hot! magazin májusi számában. A szülők a lapnak elárulták, mindenképp szeretnének még egy babát.

- Abszolút gondolkodunk tesóban. Mind a ketten két gyermeket terveztünk, lehet, hogy azért, mert mindkettőnknek van testvére. Mindig is nagyon szerettem volna kislányt, de amióta Noé megvan, elengedtem ezt. Ha a második gyermek jön, számomra már mindegy, hogy milyen nemű lesz, a lényeg, hogy egészséges legyen - mesélte akkor Kiss Ramóna.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri a sztárpár egy szem fia, Noé.

Ezt is szeretjük