A magyar műsorvezetőnő látványosan lefogyott - Előtte-utána fotó

Kiss Orsi, vagyis Kisó megmutatta, mennyit fogyott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Orsi, vagyis Kisó 11 évig versenyszerűen műkorcsolyázott, bár leginkább műsorvezetőként ismerjük, 20 éve sport- és személyi edző is, az utóbbi években mégis felszaladtak rá a plusz kilók. "36 éves koromig 49-51 kilós nő voltam. Az elmúlt 2 évben viszont olyan dolgokat tapasztaltam meg (betegségek, plusz 10 kg súlyfelesleg, orvostól orvosig jártam), ami rengeteg dologra rávilágított" – írta Instagram-oldalán.

"Nincs tuti megoldás. Sajnálom. Egyéni, egyedi megoldások vannak. 36 éves koromig én is azt hajtogattam, kalóriadeficit, és fogysz; sportolj, és fogysz. Aztán megtapasztaltam, milyen az, amikor napi 1200 kcalt eszel, sportolsz, és 6 hét alatt 1,2 kg megy le - ami nem normális" – folytatta. 

Most egy hónap alatt több mint öt kilót fogyott, ami számszerűen nem tűnik soknak, de mint a kiposztolt egy hónappal ezelőtt és most készült képei is mutatják, néha egy ruha, amibe korábban bele sem fértünk, látványosabban megmutatja az eredményt. Egy hónappal ezelőttig Kisó sem tudta behúzni a cipzárt egyik kedvenc, 34-es nadrágján, ami ma már kényelmesen rájön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ígértem Nektek előtte-utána fotókat, bár az “utána” erős túlzás, hiszen több, mint a fele hátravan a projektemből‼️ Itt tartok, 1 hónap után. 💪🏼 -5,2 kg. Az egyik kedvenc 34-es nadrágom, ami kb 2 éve jött rám utoljára. Sokan kérdeztétek, hogy mit csinálok; mit eszem, mennyit sportolok, szenvedek/éhezem, stb... @khk_tmc is megkérdezte, és amikor elmeséltem neki a történetemet, azt mondta: “Neked előadást kell tartanod a Marionnaud & NőComment! Napon!” 😱 11 évig versenyszerűen műkorcsolyáztam; 20 éve vagyok sport- és személyi edző, gyakran kértek fel, hogy tartsak előadást, de sosem vállaltam. Most értem meg a feladatra. Most tudok hiteles lenni. 36 éves koromig 49-51 kilós nő voltam. Az elmúlt 2 évben viszont olyan dolgokat tapasztaltam meg (betegségek, plusz 10 kg súlyfelesleg, orvostól orvosig jártam), ami rengeteg dologra rávilágított. Először azt akartam az előadásom címének adni: Életmódváltás. De hogyan?! Rájöttem, hogy valószínűleg teltház lenne; de a cím félrevezető. Mindenki jönne és várná, hogy kap egy összefoglalót a tuti megoldásokkal. Nincs tuti megoldás. Sajnálom. Egyéni, egyedi megoldások vannak. 36 éves koromig én is azt hajtogattam, kalóriadeficit és fogysz; sportolj és fogysz. Aztán megtapasztaltam, milyen az, amikor napi 1200 kcalt eszel, sportolsz és 6 hét alatt 1,2 kg megy le - ami nem normális. Hajtogatják az önismereti tréningeken, hogy mindenki értékes, EGYEDI ember. IGAZ! Minden szempontból‼️ A sport, a diéta, az életmód szempontjából is. Így lett az előadásom címe: Általános tévhitek vs egyedi megoldások. Igyekszem rávilágítani a félrevezető hívószavakra, a tévhitekre (mint például a cukorbetegség a túlzott cukorfogyasztástól alakul ki); és próbálok olyan megoldásokat kínálni, amiben egyénenként magatokra tudtok ismerni. Május 9. @momkult ‼️ 16h-kor kezdek a “Lélek” teremben. 30 percbe sűrítem a mondandóm, hogy maradjon idő Rátok, legyen lehetőségetek kérdezni. Köszönöm, ha bizalmat szavaztok! ❤️ . #edző #nő #megjártamahadakútját #vállalom #nincsvége #demegtaláltamazutam @marionnaud_hu @noocomment.talkshow #előadás #tévhitek #megoldások #egyedimegoldások #kissorsi #kisó #thatsme #weightlosstransformation

Kiss Orsi ⭐️ KISÓ (@kisotheofficial) által megosztott bejegyzés,

"Ígértem Nektek előtte-utána fotókat, bár az “utána” erős túlzás, hiszen több mint a fele hátravan a projektemből. Itt tartok, 1 hónap után -5,2 kg. Az egyik kedvenc 34-es nadrágom, ami kb. 2 éve jött rám utoljára" – olvasható a montázs mellett.

A júniusban 39. születésnapját ünneplő műsorvezető Általános tévhitek vs egyedi megoldások címmel előadást is tart arról, mi a sikeres fogyása titka.

Molnár Anikó rengeteget fogyott

Molnár Anikó hosszú évekig küzdött a plusz kilókkal, a jojó-effektus sajnos őt sem kerülte el. A pánikbetegsége sem javított a helyzetén, emellett falási rohamai is voltak. A 180 centiméteres sztár 105 kiló volt, de most már csak 78 kilót mutat a mérleg. Az átalakulást szexi fotósorozattal ünnepelte meg.

Ezt is szeretjük