Emlékszel Kiskalmár Évára? A legendás bemondónő így néz ki 64 évesen

Friss fotókon a Magyar Televízió leghíresebb bemondónői.

magyar-televizio-cover-1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1957-ben indult a Magyar Televízió, az azóta eltelt hat évtized során pedig rengeteg tehetséges bemondónőt zárt a szívébe az ország, akik kivételes szaktudásukkal és kedves személyiségükkel jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a különféle műsorok nagyon népszerűvé váltak a nézők körében. 

Közéjük tartozik Kiskalmár Éva is, aki kereken 40 éve lett a Magyar Televízió bemondónője. Karrierjét azonban tanárként kezdte: az érettségi után nemcsak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, hanem a Római Egyetemen is szerzett egy diplomát, majd éveken át középiskolában tanított magyar és olasz nyelvet, illetve irodalmat. 

Az Idesüss mellett a másik legnépszerűbb műsora a Képmagnósok, figyelem! volt, amelynek 1981 és 1987 között volt a műsorvezetője, ezt követően pedig az olasz Canale 5 csatornán is láthatták a nézők az évtized végén.

Képes összeállításunkban rajta kívül megnézheted még a Magyar Televízió másik négy híres bemondónőjét is, akiket az elmúlt években szintén nem túl gyakran láthattunk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük