Megszületett Kis Grófo kislánya - Ezzel a fotóval tudatta
Kis Grófónak két fia után csütörtök késő este kislánya született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt posztolt ma kora délután Kis Grófo: a bulibárónak csütörtök késő este megszületett a kislánya. A csöppség 2950 grammal és 51 centivel jött világra, és édesanyja után a Tünde nevet kapta. 

A bulibáró 2011 februárjában vette feleségül Tündét, aki eddig két kisfiúval ajándékozta meg az énekest: Lacika hét-, Armandó pedig ötéves. A mulatóssztár tavaly novemberben tudatta, hogy harmadszorra is apa lesz. 

A csütörtöki Blikknek azt nyilatkozta, felesége május 10-re van kiírva, vagyis felkészültek rá, hogy bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Így is lett. 

- Apa egy szem hercegnője lesz! Az egész család nagyon várja az érkezését, mert két fiú után végre lányunk lesz. Istvánka és Lacika is izgatottak, az ő feladatuk lesz vigyázni rá. Az édesanyjuk sokat beszélgetett velük arról, hogy nem szabad majd féltékenynek lenniük. A legkisebb is már ötéves, és szerencsére jól, éretten fogadták, hogy bővül a családunk - lelkendezett a napilapnak.

Egy héttel ezelőtt, április 26-án még arról posztolt, hogy feleségével és két fiukkal szülinapi buliba voltak hivatalosak. 

Kis Grófo mindössze 18 éves volt, amikor megismerkedett Tündével. Családjaik hamar kitűzték a menyegző időpontját, de a vőlegény nem bírt várni a nyári esküvőig, ezért megszöktette a nála két évvel fiatalabb kedvesét.

A 26 éves sztár nevét 2012-ben a No roxa áj című dalának köszönhetően ismerte meg az ország, majd a 2015-ös Bulibáróval még nagyobbat robbantott. Mindkét dal többmilliós nézettséget ért el a tartalommegosztó csatornákon, például a YouTube-on. 2016-ban a Bulibáró Fonogram-díjat is nyert Az év hagyományos slágere kategóriában. 2019. április 27-én bejelentette, hogy hivatalosan is felvette a Grófo nevet, teljes neve: Grófo-Kozák László lett.

Kis Grófo felesége, Tünde

A bulibáró nagyon büszke szép családjára, olykor még a közösségi oldalaira is tölt fel róluk fotókat, melyeknek a rajongói nagyon örülnek.

Ezt is szeretjük