Miért énekel a szakításról? Király Viktor őszintén vallott magánéletéről
Király Viktor új dala kapcsán mesélt magánéletéről is a Feminának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor, a Megasztár 4 győztese jelenleg készíti harmadik, önálló stúdiólemezét, amelynek egyik dala, az Over nemrég került a boltokba.

Király Viktor Londonban - külföldi karrierjét is építi
A magánéletben hosszú ideje foglalt

Az énekes a minap erről a számról, a balladákhoz való viszonyáról és a magánéletéről is mesélt a Feminának.

Over

Király Viktor az Over című dal kapcsán elmondta, már nagyon régen tervezte, hogy végre megjelentessen egy balladát.

- Több ok miatt is nagyon fontos nekem ez a szám: én írtam, énekelek és zongorázom is benne, tehát szinte 100%-osan az enyém, kivéve a gitárrész, mert azon nem tudok játszani - meséli mosolyogva az énekes.

Bár a szöveg valójában egy szakításra utal, a sztár elmondása szerint a dal többértelmű, így az élet más területeire is rávetíthető. A számhoz kapcsolódó egyszerű, mégis hatásos videó is erre a gondolatra épült.

- A klip a dal szövegére és az érzéseire lett kreálva. Nem kifejezetten szakításra gondoltam, hanem arra a folyamatra, amikor az emberek nem becsülik meg igazán azt, amijük van, csak élik a monoton életüket, és akkor döbbennek rá mindenre, amikor már vége, és elveszítették azt, ami addig az övék volt - mondja az énekes.

Hiába vártak tehát az emberek nagy jelenetekre vagy arra, hogy a videóban majd feltűnik esetleg egy exbarátnő, a sztár és a rendező pont azt akarták elkerülni, hogy egy sablontémáról szóljon a klip.

Boldog párkapcsolatban él

A Megasztár győztese, aki jelenleg éppen az új albuma előkészületein dolgozik, hétvégenként többnyire fellépésekre jár. Szerencsére egyik felkérés követi a másikat, így nem marad ideje unatkozni.

- A fellépések nagy része hétvégén van, hét elején pedig próbálok minél több időt együtt tölteni a párommal, aki egyébként megérti és tolerálja az életmódomat, mert ő is hasonló szakmában van, mivel táncos, és gyakran jár fellépni - meséli az énekes.

A párnak egyébként már van egy kilenc hónapos, Zara névre hallgató kutyája is, akit közösen nevelnek. Abban az esetben pedig, ha mindketten elfoglaltak, a szülők gondoskodnak az állatról.

Király Viktor, bár jó gazdinak érzi magát, saját gyerekeken egyelőre nem gondolkodik. Párjával, Beával is nagyon boldogok együtt, de azzal kapcsolatban, hogy terveznek-e esetleg eljegyzést vagy esküvőt, egyelőre még titkolóznak.

Fotó: Király Viktor

Ezt is szeretjük