A 40 éves Király Linda leopárdmintás ruhában: fantasztikus a Mexikóból posztolt fotón

Király Linda Amerikában ünnepelte a születésnapját, friss fotóját Mexikóból posztolta.

kiraly-linda-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda február 28-án ünnepelte a kereken 40. születésnapját. Az énekesnő a kerek évfordulót egy amerikai utazással ünnepelte meg. 

Megfordult Los Angelesben és New Yorkban is, ahol négy év után élőben láthatta öccsét, Király Benjamint, gyönyörű sógornőjét és unokaöccsét, Kait, aki szintén februárban született, idén lett hatesztendős. 

Király Linda Mexikóban

Király Linda a héten már Mexikóból tett ki képeket, friss fotóját agyondicsérik a kommentelők. #birthdaygirl #cabo #vacation #celebrate #mexico #heaven #ocean #view #resort #animalprint #birthdayvibes - írta a hashtageket a képhez.

Egy hosszú, türkizkék alapon leopárdmintával díszített ruhában pózol az erkélyen, ami remekül illik a szállodai medence, az óceán és az ég kékjéhez. Remekül áll neki a kreáció, nem csoda, ha azt is megkérdezték, hol vette. 

Nézd meg Ördög Nóra különleges ruháját is!

Nemcsak a kreáció volt rendhagyó, amiben a műsorvezető a divatbemutatóra ment, hanem az is, hogy lánya is elkísérte. Nánási Mici májusban kereken tízéves lesz, és már kicsi lányként nagyon érdekelték a szép ruhák. 

Cover-fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük