Schumacher fia fülig szerelmes a gyönyörű magyar sportolónőbe
David Schumacher és Keszthelyi Vivien is a Forma 3-ban versenyez idén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keszthelyi Vivien számára remekül indult a 2019-es év. A mezőny egyetlen női tagjaként sikeresen mutatkozott be a Formula 3-ban, Thaiföldön a hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette. A magyar autósport történetének legfiatalabb és egyben első női versenyzőjeként vesz részt egy teljes szezon keretein belül nemzetközi Forma-3-as bajnokságban. 

A 18 éves versenyző párja egy másik csapat indulójaként szintén rajthoz állt az ázsiai Forma-3-as sorozatban. Szerelme nem más, mint David Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher unokaöccse, és a volt Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher fia. 

Keszthelyi Vivien eddigi pályafutása során a túraautó kategóriában szerzett értékes nemzetközi tapasztalatokat, míg a 17 éves David Schumacher a gokart és a formaautózás világában építette karrierjét. 

keszthelyi-vivien-david-schumacher2

A fiatal versenyzők már egy éve alkotnak egy párt, és a tervek szerint Európában külön-külön is indulnak majd nemzetközi Forma-3-as sorozatban. A bajnokságok összeegyeztethetősége és az időjárási körülmények miatt viszont mindkettőjük menedzsmentje úgy gondolta, hogy Ázsiában nyílik a legjobb lehetőség számukra a tapasztalatszerzésre az F3-as kategóriában. 

- Sokan kérdezték a baráti körünkből, hogy milyen kihatással lesz a kapcsolatunkra, hogy egy sorozatban indulunk. Ennek nincs jelentősége, hiszen mindketten a karrierünket tartjuk szem előtt, és egy profi autóversenyzőnél elengedhetetlen, hogy külön tudja választani a magánéletet a versenyzéstől - nyilatkozta a legfiatalabb és egyben az első női pilóta a magyar autósport történetében, aki egy teljes szezon keretein belül eljut a nemzetközi Forma-3-as kategóriáig.

- Már eddig is hozzászoktunk ahhoz, hogy nem tölthetünk minden percet együtt. Ez az időszak a fejlődésről és a karrierünk építéséről szól. Mindketten a vezetésre szeretnénk koncentrálni, és arra, hogy a legjobb eredményt érhessük el.

David Schumacher fülig szerelmes a magyar sportolónőbe, akit addig ostromolt, amíg az nem adott neki egy esélyt. Mindketten tudják, mivel jár a versenysport, így megértik, ha néha hetekig nem tudnak találkozni. A veszekedések helyett egymást támogatják. Ha Keszthelyi Vivien hazalátogat a szüleihez Debrecenbe, a párja is vele tart, de a lány is többször járt már Schumacheréknél.

Ezt is szeretjük