Puskás Peti barátnője gyönyörű színésznő - Már 4 éve dúl köztük a szerelem

Puskás Peti barátnője nemcsak szép, de tehetséges is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti szerencsés embernek vallhatja magát: amellett, hogy szép zenei karriert épített fel, a magánéletében is sikeres. A gyönyörű színésznővel, Eke Angélával már 2014 óta alkotnak egy párt. Az X-Faktor mentora 2017-ben még azt nyilatkozta kapcsolatukról, hogy kedvesével képzeli el az életét, pár éven belül pedig családot is szeretnének alapítani.

Eke Angéla jelenleg a TV2-n futó Csak show és más semmi című műsorban bizonyíthatja be a nézőknek, hogy mennyire sokoldalú és tehetséges. A decemberben 32. születésnapját ünneplő színésznő 2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, báb szakirányon. A diploma után szabadúszó színész lett, rengeteg színházban dolgozott már, például a Vígszínházban, a Madách Színházban, a Nemzeti Színházban. Jelenleg a Karinthy Színházban láthatják őt a nézők A bolond lány, illetve a Klotild néni című darabokban. A tehetséges színésznőt 2016-ban Junior Prima-díjjal jutalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted Puskás Peti gyönyörű kedvesét, Eke Angélát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük