Gáspár Laci felesége nagyon dögös - Képeken a ritkán látott Niki
Gáspár Laci imádja gyönyörű feleségét, Nikit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci a második válása után, egyik koncertjén ismerte meg párját, Nikit. A csinos lány az énekes nagy rajongója volt, ezért a koncert után autogramot kért tőle. Azonnal elkezdtek egymáshoz vonzódni, végül szerelembe estek, árulták el korábban a Meglepetés magazinnak

Még mielőtt először találkoztam Lacival, anyukámnak viccesen azt mondtam, hogy az esküvőmön Laci fog énekelni. Édesanyám pedig azt válaszolta, hogy képzelem én azt, hogy egy ilyen híres énekes ott lesz az esküvőmön - nyilatkozta a lapnak Niki, aki akkoriban még maga sem gondolta volna, hogy egyszer Gáspár Laci nemhogy énekelni fog a saját menyegzőjén, de ő is lesz a vőlegény.

2014-ben házasodtak össze, 2016-ban pedig megszületett a közös gyermekük, Noel. A 39 éves énekes szerint harmadik feleségének köszönheti, hogy megismerhette az igaz szerelmet.

Tudom, hogy Isten küldte nekem ezt a gyönyörű és okos nőt. Niki nagyon jó hatással van rám. Mi ketten együtt vagyunk egy egész - magyarázta a lapnak.

Gáspár Laci és gyönyörű felesége, Niki tegnap ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat Görögországban. Természetesen közös fotó is készült az ünnepségről, amit az énekes meg is osztott a közösségi oldalán, ez azért nagy szó, mert csak ritkán kerül fel új fotó a gyönyörű Nikiről.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan turbékoltak tegnap este, emellett a többi közös fotójukat is megnézheted.

Ezt is szeretjük