David Schumacher 4 éve imádja a magyar sportolónőt: a gyönyörű Keszthelyi Viviennel így romantikáztak az évfordulón
Keszthelyi Vivien és David Schumacher 2022 februárjában ünnepelték, hogy már négy éve kitartanak egymás mellett jóban és rosszban.

keszthelyi-vivien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher nevét senkinek sem kell bemutatni. A legendás autóversenyző a mai napig a sportág egyik legeredményesebb bajnoka. A pályán kívül is imádta a közönség, épp ezért az egész világ megrendült, amikor 2013-ban síbalesetet szenvedett, ami után kómába esett. Azóta szerettei a család otthonában, szigorúan a nyilvánosság kizárásával segítik a gyógyulását.

Az egész Schumacher-család osztozik az autók és a sebesség szeretetében. Fia, a 22 éves Mick Schumacher az apja nyomdokaiba lépett, valamint testvére, Ralf gyermeke is az autósportot választotta. Mickben és Davidben nem csak ez a közös, mindketten belehabarodtak a gyönyörű, magyar sportolónőbe, Keszthelyi Vivienbe.

Keszthelyi Vivien és Ralf Schumacher fia, David

Mindkét Schumacher-fiú csapta neki a szelet, ám a lány szívét az utóbbi hódította meg. Daviddel 2022 februárjában trópusi környezetben ünnepelték kapcsolatuk negyedik évfordulóját. Nem csoda, hogy az ifjú autóversenyzőt teljesen elvarázsolta Keszthelyi Vivien, a 21 éves lányt már most a világ legjobb női pilótái között tartják számon, valamint ő lehet az első nő, aki bejut a Forma-1-be. Igazi céltudatos sportoló, hitvallása az, nem számít, meddig tart, bármi áron megvalósítja az álmait.

- Szerintem a legfontosabb az önbizalom. Akárhányszor bukunk el, utólag mindig megvan az értelme, mi miért történt. Mindig a topon szeretnék lenni. Tudom, hogy férfiakkal versenyzem, de olyan szintet minimum el szeretnék érni, vagy akár jobb is lenni, mint ők - fejtette ki az Audi Magyarország YouTube-videójában.

Kesztehelyi Vivien a versenyeken igazi maximalista, ám az Instagram-követői tudják, a komolyság csak a volán mögött jellemzi, a hétköznapokban állandóan mosolyog. Sok közös képet tesz közzé a szerelmével, ezeken sugárzik róla a boldogság.

Képes összeállításunkban megnézheted Keszthelyi Vivien és David Schumacher, milyen gyönyörű helyen ünnepelték az évfordulójukat, valamint további romantikázós képeket mutatunk róluk.

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük