Sikersorozat színésznője volt, most kemény, fizikai munkát végez - Kerekes Viktória új szakmába kényszerült

Kerekes Viktóriát olyan produkciókban láthattuk, mint a Jóban Rosszban vagy A Tanár.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kerekes Viktória 1992-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A diploma megszerzése után egyből a Katona József Színházhoz szerződött, majd a Budapesti Kamaraszínház, a kecskeméti Katona József Színház, a Madách Színház, valamint az Örkény István Színház társulatainak tagja volt.

Sokan a Jóban Rosszban Ekler Laurájaként emlékeznek rá, akit 2009-ig alakított, de az RTL Klub csatornáján futó A Tanárban is feltűnt. Színházi és filmes munkáinak a koronavírus-járvány parancsolt megálljt, miután márciusban a betegség felütötte fejét hazánkban is, kénytelen volt új elfoglaltság után nézni.

Kerekes Viktória lakásfelújítással foglalkozik

A Facebookon botlott bele Lengyel Anna dramaturg csoportjába, amelyet kifejezetten azért hozott létre, hogy a pandémia miatt munka nélkül maradt művészeknek segítsen pénzt keresni.

kerekes-viktória
Fotó: RTL Klub/Házon kívül

- Itt találtam egy hirdetést, ami arról szólt, hogy van egy lakás 90 százalékos felújítottsági szinttel, ahol szükség lenne valakire, aki antikolja a nyílászárókat és néhány régi bútort - mesélte a Házon kívül riportjában.

Bár saját otthonában kísérletezett már hasonlókkal, egyedül nem mert jelentkezni, nem érezte elégnek a tudását ahhoz, hogy elvállalja a felhívást, majd eszébe jutott, hogy felkeresi az egyik díszlettervező kollégáját.

kerekes-viktória-2
Fotó: RTL Klub/Házon kívül

Horgas Péterre esett a választása, aki több tucat színházi és filmes produkció díszletét álmodta meg. A színésznő azzal fordult hozzá, hogy tudna-e ajánlani valakit, akivel jelentkezhetne a feladatra.

- Öt perc múlva visszaírt, hogy "De, velem!" És akkor én majdnem kiugrottam a bőrömből.

Ezután alapították meg közös, Dr.HorKert névre keresztelt vállalkozásukat. Lakásfelújításokat és kertrendezést vállalnak a festéstől a fametszésen át egészen a gereblyézésig mindent maguk csinálnak. Megrendelésből pedig nem szenvednek hiányt, 2021 májusáig teljesen be vannak táblázva.

Magyar sztárok, akik tanyasi életre váltottak

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották. Érdekes, hogy több színművészt találunk köztük. 

A Barátok közt főszereplője volt - Az 51 éves Csapó Virág most egy tanyán él

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük