Keleti Andrea látványosan lefogyott - 10 évvel fiatalabb férje is büszke rá

Keleti Andrea szerint a fogyása után a férje mintha visszakapta volna régi feleségét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea bomba formában van, a csinos táncművész nemrégiben leadott nyolc kilót. Nagyon sok rajongói levelet kap, mindenki arra kíváncsi, hogy mi lehet a titka. 

Az 51 éves sztár sosem volt igazán telt alkat, de az elmúlt években észrevétlenül kúszott fel rá pár kiló. Nemrég azonban egy többféle szuperrostot tartalmazó kutatási anyagnak köszönhetően lefogyott, és nem győzi bezsebelni a bókokat! 

Keleti Andreára nagyon büszke a férje 

- Sok visszajelzést kapok, hogy mennyire inspiráló, amit elértem, ez hihetetlenül jólesik. Én is látom persze az eredményt, főleg a ruháimon, hiszen két mérettel kisebb kell, de az emberek, pláne, akikkel régen találkoztam, komolyan rácsodálkoznak, hogy mennyire jó formában vagyok. 

keleti-andrea
Fotó: Lung András

Férje, aki évekig a versenypartnere volt a parketten, szintén elhalmozza bókokkal. 24 éve házasodtak össze, lányuk, Viki 2001-ben született, fiuk, Máté 2005-ben. Kovács Zoltán tíz évvel fiatalabb, de a korkülönbség nem látszik, mert a férfi mindig is érettebb volt kortársainál, Keleti Andrea pedig kívül-belül fiatalos.

- A férjem is nagyon büszke rám, bár neki mindenhogy tetszem, de most ez kicsit olyan, mintha visszakapta volna a régi feleségét, hiszen sok évvel ezelőtt voltam ennyire vékony! 

keleti-andrea-ferje
Fotó: Lung András

- Nekünk a karantén is jót tett, hiszen előtte rengeteget dolgozott a párom, keveset volt itthon, és már nagyon hiányzott, hogy ilyen sokat együtt lehessünk. Persze azért annak nem örülnék, ha újra be kéne zárkóznunk, egzisztenciálisan is komolyan megviselne, de szerencsére a mi családunk az elmúlt időszakot nem sínylette meg - mesélte a vörös szépség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel tavasszal sok idejük volt pihenni, az idei nyarat aktívan töltik, inkább a munkának szentelik, csak néhány hétvégét szánnak kikapcsolódásra, azt is szigorúan Magyarországon. 

- Nemrég Tisza-túrán voltunk, készülünk a Balatonra is, ahol szintén aktívan töltjük majd az időt. Úgy látom, a gyerekek számára ezek sokkal jobb élmények, mintha egy medencébe lógatnánk egész nap a lábunkat - tette hozzá.

Hajas László 23 éve szerelmes Juditba  

Hajas László és felesége kapcsolata nem is lehetne tökéletesebb, 23 éve boldogok. Bár sokan azt gondolnák, hogy a 15 év korkülönbség a mesterfodrász javára bizonytalanságra ad okot, ők rácáfoltak a sztereotípiákra. Judit számára a tökéletes társ, mindenben megértik egymást, és nagyon megbíznak a másikban.

Ezt is szeretjük