Keleti Andrea édesanyja 70 felett is gyönyörű nő - A táncművész testvérének nézik
Keleti Andrea táncóráin az édesanyja is részt szokott venni, az első sorból motivál másokat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy sokan mások, Keleti Andrea is minden év elején eltervezi, mit szeretne elérni a közeljövőben. Az 50. születésnapján készült fotókat látva elhatározta, hogy újra bomba formába hozza magát.

Tavaly tavaszra sikerült is nyolc kilót fogynia, egy kutatási anyag segítségével szenvedés nélkül két ruhaméretnyi felesleget adott le. 

Keleti Andrea édesanyja

Kitartását az édesanyjától örökölte, aki hetven fölött is beáll az első sorba a lánya táncóráin. Nem csoda, hogy sokszor testvéreknek gondolják őket.

- Idén kicsit más minden, így a fogadalmak is máshogy hatnak. Nem szeretnék hangzatos ígéreteket tenni, minden tekintetben szeretném megtartani azt, amit elértem. A családom, az egészségem, a tánciskolát és a formám. Ebben is, mint oly sok mindenben anyukám a példaképem. Ő is olyan "fitti lady", mint én. Ha valami sérelem éri, nem sajnáltatja magát, megrázza, és megy tovább. Ebben is hasonlítok rá. 

keleti-andrea
Fotó: Lung András

- Nyáron több rendezvényen tartottam táncos fitneszórákat, anyu mindegyiken ott állt az első sorban, pedig már hetven fölött van. Igazán példamutató számomra ez a hozzáállás, hogy nem engedi el magát, sőt a mozgás abszolút fiatalon tartja! - mesélte az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Keleti Andrea rengeteg dologban hasonlít vidám és életigenlő édesanyjára, tőle örökölte a mozgás szeretetét is. Külső tulajdonságaiban is hasonlítanak, igaz, ebben van egy kis csavar is. 

- 18 éves korom óta vörös a hajam, anyukámé is pont ilyen színű. Mindig azt szoktam mondani, hogy genetikailag örököltem ezt a hajfestéket. Mind a ketten "fiús" típusú nők vagyunk, de mindketten szeretjük a vörösséget, ettől leszünk mégis csajosak!

keleti-andrea-anyja2
Fotó: Bielik István

A táncművész néhány évtizede még szöges ellentéte volt mai nyugodt és kiegyensúlyozott személyiségének. Szinte az érettségi után, 18 évesen el is költözött a családi házból, ami csak megerősítette édesanyjával való szoros kapcsolatát.

- Sűrűn találkozunk, egyrészt mert anya jár a táncóráimra, másrészt szerencsére nem lakunk messze egymástól, így gyakran átjön hozzánk, és sok mindenben kikérem a véleményét is. Persze ez nem volt mindig így, kamaszkoromban gyakran ellentmondtam neki, aztán 18 évesen el is költöztem otthonról, ami jót tett a kapcsolatunknak. Erre másképp emlékszünk, szerinte egy fiú miatt, én a céljaimmal magyaráztam a hirtelen jött döntést, de máig nem bántam meg. Azt vallom, jobb korán saját talpra állni. 

keleti-andrea-anyja
Fotó: Bielik István

- Aztán az ember felnőttfejjel természetesen rájön, hogy a kedves mama nem azért mondott dolgokat, hogy nekünk bosszúságot okozzon, hanem egyszerűen tapasztaltabb volt. Mostanra már az én lányom is kinőtte a kamaszkort, de húszéves korára már teljesen máshogy látja a dolgokat, igazi felnőtt lett, és szerencsére a lázadó énemet nem örökölte.

Tolvai Reni édesanyja

Georgetta bátran letagadhatna pár évet a korából, lánya rajongói is ámultak külsején: az énekesnő egyértelműen édesanyjától örökölte a szépségét. Tolvai Reni és az anyukája az elmúlt hónapokban egymást támogatva fogytak: Georgetta  időközben az egyik nemzetközi, testsúlycsökkentő programot kínáló cég tanácsadója lett.

Ezt is szeretjük