A magyar színész berúgott a tévéműsor forgatásán - Rém kínos dolgot művelt
Kaszás Géza az egyik legőrültebb berúgós sztoriját vallotta be Kasza Tibornak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kaszás Géza a Pénzt vagy éveket! egyik áprilisi adásában Kovács Lázárral vendégeskedett, akivel hosszú évekig az RTL Klubon futott Receptklubban főztek együtt. A főzőpáros Kasza Tibor műsorában nosztalgiázott a régi szép időkről, és többek közt az is kiderült, hogy anno külföldre is mentek együtt forgatni. Az egyik bulgáriai forgatáskor rém kínos dolog történt a ma már 62 éves színésszel. 

A sztár elmondta, hogy egy helybéli a forgatás alatt megmutatta, Bulgáriában mi a módja a whisky fogyasztásának. A nagy vendégszeretet hevében újra és újra teletöltötték Kaszás Géza poharát alkohollal, aminek eredményeképpen többet fogyasztott a kelleténél, és berúgott. A kalandja ezzel nem ért véget, miután a stábbal együtt megvacsorázott, elmentek mulatni a szálloda diszkójába.

- Ott egy hihetetlen béna, bájos kislány vonaglott a rúd mellett, és én gondoltam, hogy továbbképzésben részesítem a hölgyet - mesélte viccesen Kaszás Géza.

kaszás-géza-pénzt-vagy-éveket
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Amint a színész ittas állapotban perdült egyet a rúdon, rögtön elvesztette az egyensúlyérzékét, ennek viszont nem lett szép vége.

- Gyakorlatilag teljes sebességgel a falnak repültem, ami olyan nagy probléma nem lett volna, ha nem tükörből lett volna az a fal - vallotta be.

Szerencsére komolyabb baja nem lett, ám azóta is más néven emlegetik az országot Kovács Lázárral.

- Bulgária az a kategória, amire nem emlékszünk. A neve módosult ott az adások elején Buli-gáriára - tette hozzá.

Bálint Antónia egykor és ma

Bálint Antóniát is meghívták játszani a Pénzt vagy éveket! egyik adásába. Nézd meg, mennyit változott az ötvenéves sztár az elmúlt időszakban!

Ezt is szeretjük