Ma 52 éves Balázsy Panna - Az RTL Klub műsorvezetője most így néz ki
Balázsy Panna az elmúlt 13 évben izgalmas dolgokat próbált ki.

balazsy-panna
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekkorában dolgozott szinkronszínészként, később a Danubius és a Juventus Rádió munkatársa volt, de a nagyközönség leginkább az RTL Klub Reggeli című műsorából emlékszik rá. Balázsy Panna 33 évesen került a csatornához műsorvezetőként, ma ünnepli 52. születésnapját.

Az RTL Klubnál vezette a Delelőt és a Stella moziklubot is, majd hat év után, 2006-ban búcsúzott a csatornától. Az azóta eltelt idő izgalmasan alakult számára, szakmailag számos területen kipróbálhatta magát.

A műsorvezetés után PR-céget vezetett

Vezetett PR-céget, mellyel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, hogy nagyon élvezi ezt a fajta munkát, izgalmas, kreatív tevékenységnek tartja, közösségi dolgok megvalósítására is alkalmas. Többször elmondta, hogy az RTL Klubnál töltött hat év volt számára a leghosszabb idő, amit nagyjából ugyanazzal a munkával töltött. Néhány évente kitalál valami új dolgot, hiszen hajtja a kíváncsiság, és elképesztő kreatív energiák dolgoznak benne. Fiatalos lendületét megőrizte, és külsőleg is alig változott valamit.

Balázsy Panna az RTL Klubban 2006-ban és 2019-ben.
Balázsy Panna az RTL Klubban 2006-ban és 2019-ben.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Balázsy Panna gyerekkönyveket ír

Balázsy Panna jelenleg a Karinthy Színház sajtósaként tevékenykedik, mellette pedig esténként - olykor éjszakánként - gyerekeknek szóló könyvet ír. Mint mondta, a mesekönyv ötletével úgy keresték meg, és végül egy hatrészes sorozat lett belőle. Azóta sok pedagógus és könyvtáros is felkeresi - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában.

- A hatrészes sorozat első részében van egy iskolai környezetvédelmi verseny. Ez egy nagyon komplex anyag - mely javarészt a vízről szól -, amit a pedagógusok nagyon jól tudnak használni a gyerekekkel. Ezt a környezetvédelmi versenyt egyrészt megcsinálják a diákokkal, másrészt sok olyan kérdés van benne, amiből remek kvízek készülhetnek.

Az egykori műsorvezetőnek férjétől, Weinek Leonárd közgazdász-politikustól két lánya született: a 16 éves Natasa és a 12 éves Liza. Balázsy Panna számára tehát nem ismeretlenek az általános iskolás korosztály problémái, érdeklődési köre.

- A hatrészes sorozat után most átálltam az ifjúsági vonalra, melyben a főhős már hatodik osztályos. Azt hiszem, az írás mindig is bennem volt, csak eddig nem jött ki. Minden könyvemben írok valamilyen számomra fontos társadalmi ügyről, legyen az a hajléktalanság, a válás, a halál. Szeretek sok olyan dologgal is foglalkozni ezekben a könyvekben, amik nem rózsaszínek, de közben minden gyerek életében így vagy úgy megjelennek.

Népszerű TV-bemondók egykor és ma

A következő képeken megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt években kedvelt televíziós bemondóink.

Ezt is szeretjük