Megszédült, akkora pofont kapott a TV2 műsorvezetője a vendégétől
Kasza Tibinek Osvárt Andrea kevert le egy hatalmas pofont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Konkrétan megszédültem!" - mesélte Kasza Tibi a tegnapi Mokkában arról a pofonról, amit Osvárt Andreától kapott a Kasza! című műsorban.

Osvárt Andrea a február 24-i adásban
2014 júniusában még csókjelenetet próbáltak
Nincs harag a pofon miatt
A csókért hatalmas tapsot kaptak

Ma délelőtt immár a FEM3 Café vendégeként bővebben is mesélt az esetről, megerősítve, nem egy megjátszott, színpadias legyintésről volt szó.

Megszédült, akkora pofont kapott

- Egy jelenetet próbáltunk gyakorolni, ahol valami nem úgy sikerült, ahogy arra Andi számított. Az egy tényleg kajak saller volt - mesélte Kasza Tibi.

Mint sokan, a FEM3 Café műsorvezetője, Váczi Gergő is azt feltételezte, hogy a kedd este adásba kerülő pofon a tavaly nyári csók egyfajta folytatása volt.

- Nem, nem a csók miatt. Nekünk volt egy csókjelenetünk korábban, amit meg is fogunk mutatni ezen az estén egy visszaemlékezésben. Érdekes módon erre nem is annyira én, inkább az Andi büszke, tehát neki ez egy olyan skalp, hogy csókolózott velem, hogy ő erre nagyon büszke - viccelődött a showman.

A ma esti adás már nem a SuperTV2-n, hanem a TV2-n lesz látható megújult színpadképpel és egy tehetséges fiatal zenekarral. Osvárt Andrea színésznő mellett Nagy Feró és Zséda is a műsor vendége lesz - utóbbi egy kandi kamerás átverésben fog részt venni.

Fotó: TV2/Kasza!, SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük