Kasza Tibiék végre megmutatták kislányuk arcát - Lora Bella kis hajasbaba
Kasza Tibi felesége cuki fotót posztolt kislányukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea november 27-én tudatták a nagyvilággal, hogy megszületett első közös gyermekük. A rajongók azóta várták, hogy a kis Lora Bella arcocskáját is láthassák. A kismama tegnap este az Instagram-oldalán egy nagyon cuki anya-lánya fotón megmutatta a csöppség arcocskáját. 

A rajongók a Facebookon elárasztották Kasza Tibit gratulációkkal. Többen megjegyezték, hogy a kislány nemcsak gyönyörű, de sok hajával igazi kis hajasbaba. A fotót az édesanya Instagram-oldalán, ide kattintva nézheted meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️❤️❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi 2017 áprilisában, A Nagy Duett élő adásában ereszkedett térdre szerelme előtt, és kérte meg a kezét. Az eljegyzés után az esküvővel sem vártak sokáig, öt év után, az év szeptemberében, titokban keltek egybe Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján. 2018 májusában jelentették be, hogy első gyermeküket várják. 

Júniusban elárulták, hogy Andrea kislányt hord a szíve alatt, szeptemberben pedig azt, hogy különleges nevet választottak, a gyermeküket Lora Bellának nevezik el. A baba 2018. november 27-én jött világra. A szülőszobában Kasza Tibi is jelen volt, Instagram-posztjában azt írta, számára nem volt kérdés, hogy szerelme mellett akar lenni. Azt írta, amikor megszületett a kislányuk, azt hitte, zokogni fog, de nem így történt. Megható pillanat volt, olyan érzés kerítette a hatalmába, mintha Lora Bella mindig is velük lett volna.  

Ezt is szeretjük