Kasuba L. Szilárd 20 éve műsorvezetőként lett ismert – 45 évesen ilyen kisportolt a felsőteste
Képeken a legizmosabb 40 feletti hazai sármőrök.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Javában tombol a nyár, a kánikulában pedig óhatatlanul lekerül a textil a strandokon. A nőknél ez az időszak kardinális: vannak, akik egész évben arra készülnek, hogy tökéletes bikinialakkal rendelkezzenek, mire beüt a hőség. A férfiak sincsenek lemaradva ezen a téren, jó páran még 40 felett is irigylésre méltó izomzattal hódítanak a vízparton.

Kasuba L. Szilárdnak sincs takargatnivalója, legfrissebb Instagram-fotója alapján jó pár izzasztó órát tölt a konditeremben egy héten. A 45 éves tévés simán letagadhatna egy évtizedet is a korából. Szinte hihetetlen, hogy már 20 éve annak, hogy megismerhettük a TV2 csatornáján, majd az RTL Klubon láthattuk vetélkedőkben, magazin műsorokban.

Kasuba L. Szilárd kisportolt felsőteste

Nem véletlen, hogy ilyen kisportolt felsőteste van, a követői az oldalán meggyőződhetnek róla, hogy igazi sportember. Rendszeresen kajakozik és az úszás is a kedvenc mozgásformái közt szerepel. 

Ám, mint sem ér a mozgás, ha mellette habzsol az ember. A műsorvezető ebben is nagyon tudatos, kifejezetten figyel rá, hogy csak egészséges ételeket vigyen be a szervezetébe.

Nem ő az egyetlen izmos sztár közel az ötvenhez. Képes összeállításunkban további híres, magyar szívtiprókat láthatsz, akik megvillantották kisportolt testüket. 

Ezt is szeretjük