Kásás Tamás egy nő miatt került mélypontra az olimpia előtt: az edző kis híján felpofozta

Kásás Tamás sokáig szenvedett szerelmi ügyei miatt, érzékenyen vette a csalódásokat.

kasas-tamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kásás Tamás hatévesen kezdett el először vízilabdázni, már ekkor egyértelmű volt, hogy ez lesz az ő nagy karrierje és szenvedélye.

2000-ben, 24 esztendősen nyert először olimpiai aranyat a csapatával, majd 2004-ben és 2008-ban ismét sikert aratott. 2011-ben búcsút intett a válogatottságnak. A visszavonulásáig nem nyilatkozott magánéletéről, azonban ezután őszintén megírta az érzéseit a könyvében.

Kásás Tamás magánélete

Talán sokan nem is gondolnák, de a sportoló teljesítményére sokáig nagy hatással volt a szerelmi élete - Kadarkai Endre Szavakon túl című podcastjében beszélt. A sydney-i olimpia előtt nehéz helyzetbe került egy csalódása miatt, amely kis híján veszélybe sodorta az eseményen való részvételét. Ekkor az edzője, Kemény Dénes majdnem felpofozta, hogy végre magához térjen.

kasas-tamas-kep3
Fotó: Youtube/ Szavakon túl

- Ez volt az egyik gyengeségem, hogy nem mindig tudtam kizárni a külső, lelki tényezőket. Sokszor sikerült, nem azt mondom, hogy mindig kudarcot vallottam ilyen szempontból, de nagyon sokszor abszolút látszott a játékomon, hogy valami baj van velem. De azért nem voltak nekem minden évben szívfájdalmaim. De tényleg volt egy olyan periódus, amikor nem igazán voltam jól lelkileg -  idézte szavait a story.hu

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Szerencsére a csapat és a fiúk összetartása mindig tartotta benne a lelket, így könnyebben át tudott lendülni a nehezebb periódusokon és a szerelmi csalódásokon. Játékostársai többször támogatták játék közben, hogy sikerélményeket tudjon elérni a meccsek alatt, és ne a bánatára koncentráljon.

kasas-tamas-kep6
Fotó: Profimedia

- A fiúk persze tudtak róla, egy csapatban semmi sem marad titok. Egymás között azért mi nagyon sok mindenről tudtunk beszélni, és rendesek voltak, mindig próbáltak segíteni a vízben. 

Gulácsi Péter felesége 

Diánával 2010-ben ismerkedtek meg, 2016 tavaszán összeházasodtak. Első gyermekük, Gulácsi Dominik Zoltán 2019 júniusában született, akit egy újabb kisfiú, Vince követett 2021 augusztusában. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük