Ő Erdei Zsolt szép, szőke párja már 9 éve: Réka két gyermekkel ajándékozta meg

Erdei Zsolt felesége két gyermekkel ajándékozta meg a sportolót, Gréti nyolc-, Vilmos ötéves.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt és felesége 2013 óta vannak együtt. Rékával két kicsi gyermekük született: Gréti nyolcesztendős, Vilmos ötéves. Az ökölvívó előző házasságából született nagyfia is velük él, Viktor 16 évesen igazi lázadó tinédzser.

A 48 éves híresség nem tartozik azok közé, akik rendszeresen posztolnának családtagjaikról a közösségi médiában. Épp ellenkezőleg, óvja szeretteit a rivaldafénytől, nem sűrűn mesél róluk, még ritkábban szerepel velük az újságokban vagy a képernyőn.

Erdei Zsolt felesége

A Story magazinnal tett kivételt, megmutatta, milyen szép nő élete párja. Rékával közös fotóján jól látszik, szíve választottja csinos nő, aki hosszú, szőke hajával elbűvölő jelenség.

Madár, amikor csak tud, besegít párjának, de nincs könnyű dolga. A vakáció beköszöntével két kicsi gyermekük állandó figyelemre szorul: a szünidőre Réka és a gyerekek a balatonfüredi lakásukban tartózkodnak, Vilmos a családi házban, míg ő a főváros és Balaton között ingázik.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Edzem a felnőtt ifjúságot, illetve toborzok, hogy legyen utánpótlás, emiatt Budapesten a helyem. De az már korábban is bevált, hogy pár napot itt, pár napot pedig a Balatonon vagyok a családdal. Nem kérdés, hogy amikor utánuk megyek, az óriási könnyebbséget jelent a feleségemnek, Rékának - ecsetelte a hetilapnak.

erdei-zsolt
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Közben sokszor aggódik a nagyfia miatt, aki a családi házban van egyedül. Viktor a tinédzseréveit éli, ahogy apja kiteszi a lábát, rögtön áthívja a barátait.

- Lekopogom, mintha már csillapodna a kettőnk közötti balhé. Volt idő, hogy rendszeresen hívtak az iskolából hol a viselkedése, hol a rossz jegyei miatt, és bár mindig megvédtem, otthon fejmosást kapott.

Erdei Zsolt családi háza

Erdei Zsolt családi háza a természet szerelmeseinek valóságos álomotthon. 2007-ben kezdett építkezni Fóton, immár jó pár éve lakik az óriási, már-már birtoknak megfelelő telken. 

Ezt is szeretjük