Karsai Zita a 2006-os Megatánc szexi felfedezettje volt - 40 évesen is irtó dögös
Karsai Zita Tölgyesi-Khell Cynthia oldalán tér vissza hamarosan.

karsai-zita-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zitának mindig is a tánc volt a szenvedélye, 1995-től 1999-ig a Talentum Nemzetközi Tánc- és Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, 1998-tól televíziós produkciókban lépett fel, 2002-ben darabszerződést kapott a Nemzeti, illetve a Pesti Színházban is. Ezután Londonban, Mallorcán és Ibizán is dolgozott, élete egyik fordulópontja 2006 volt, amikor feltűnt a TV2-n futó Megatáncban, amiben hatalmas sikert aratott, végül a második helyezett lett a női kategóriában. Hatalmas rajongótábort szerzett, sokan kedvelték szókimondó és vagány stílusa miatt.

Rá egy év múlva a Sztárok a jégen című show-ban szerepelt, ott a második helyet szerezte meg partnerével, több felkérést kapott hazánkban, a 2008-as Valami Amerika második részében is szerepelt például. Margl Tamás felesége lett, akivel Dubajba költöztek, de két év után elváltak útjaik, utána az élet Németországba sodorta, ráadásul DJ Bobo háttértáncosa lett. Negyvenedik születésnapját márciusban ünnepelte, így jövőre már 41 esztendős lesz. A rég látott sztár a mai napig gyönyörű, védjegyévé vált göndör fürtjeitől azóta sem vált meg.

Hamarosan még többet hallhatunk róla, ugyanis Tölgyesi-Khell Cynthiával megalapította a Retro Chicks duót, már a legelső videóklipjüket is leforgatták. A terveik szerint járni fogják az országot, hogy szórakoztassák a népszerű, '80-as és '90-es évekbeli slágerek feldolgozásaival.

- Már évek óta gondolkodtam, hogyan tudnánk Cintivel együtt dolgozni, és létrehozni egy közös produkciót. Jártam a táncóráira, és mivel elég hasonló az ízlésünk, megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jó lenne valamit együtt létrehozni. Szeretem, hogy ő is érzésből táncol - tudtuk meg érdeklődésünkre Zitától.

Olyan magyar slágerek lesznek a repertoárjukban, mint a Nyár van a Neoton Famíliától, a Napolaj az UFO együttestől vagy éppen a Megtalállak még című klasszikus, aminek Császár Előd az eredeti előadója.

Karsai Zita eddig a tánctudásával nyűgözte le az embereket, de az énekléstől - mint új kihívástól - sem riad meg.

- Imádom a zenét! Imádom az életet, és hobbiból a zuhany alatt mindig is énekeltem. Nincs képzett hangom, és ez a projekt nekem szerelem, szórakozás. Próbáltunk olyan dalokat választani, amik illenek hozzánk - mesélte.

Bár ez a projekt Magyarországhoz köti, ennek ellenére nem tervezi, hogy végleg hazaköltözik.

- Csak a fellépéseimre és az itthoni óráimra repülök haza. Négy napot Németországban, három napot Magyarországon töltök.

A Megasztár cuki kislányából bombanő lett

Emlékszel még Patai Annára? Így néz ki napjainkban a 2010-es Megasztár felfedezettje.

Ezt is szeretjük