Emlékszel Karsai Zitára? A 2006-os Megatánc szereplője még most is nagyon szexi
Karsai Zita ma már Németországban él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita táncos karrierje a '90-es években indult, 2002-ben leszerződtette a Nemzeti Színház, illetve a Pesti Színház is. Külföldön is szerencsét próbált, dolgozott Londonban, Mallorcán, végül 2006-ban hazatért Magyarországra, és jelentkezett a TV2 akkor indult tehetségkutatójába, a Megatáncba.

A versenyben annyira jól teljesített, hogy a döntőbe is bejutott, végül a női táncosok közül ő lett a második helyezett. Ez idő alatt óriási népszerűségre tett szert Magyarországon, szerepelt a Playboy, a CKM és a Maxim címlapjain is, emellett a 2007-es Sztárok a jégen című műsorban is feltűnt. A szemfüles rajongók kiszúrhatták őt a Valami Amerika című film második részében is, ahol szintén táncosként működött közre.

Karsai Zita régen és most.
Karsai Zita régen és most.
Fotó: Instagram/Karsai Zita

Több alkalommal is külföldre sodorta őt az élet, 2009-ben Dubajban élt az akkori férjével, Margl Tamás olimpikonnal, azonban 2012-ben elváltak egymástól. Ugyanebben az évben Svájcba költözött, ugyanis DJ Bobo turnéjához szerződtették le, 2013 óta pedig a német nagyvárosban, Kölnben lakik. Érdekesség, hogy a német Got to Dance tehetségkutatóban is feltűnt. A Blikknek elmesélte, hogy nagyon jól érzi magát Németországban, a karrierje is jól alakul, évek óta együtt dolgozik Andrea Berg slágerénekesnővel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#whatafeeling #lifeisadance #becrazy #becrazy #aboutsaturday #flashdancezita #fab @julia.karnysh

Zita Karsai (@zitakarsai_official) által megosztott bejegyzés,

- 25 éve van a pályán, és elképesztő a népszerűsége, standionokat tölt meg Németországban, Svájcban és Ausztriában is. 2013 óta dolgozom vele, anno DJ Bobo műsorában látott fellépni a Flashdance-szel, nagyon tetszett neki, így rögtön szerződést ajánlott az ő turnéjába is. A saját show-mmal is turnézom, szerte Európában fellépek. Rengeteg turnét megcsináltam már - dicsekedte el a lapnak.

A fellépések mellett tanít is, rengeteg órát tart, a fiataloktól az idősekig szinte mindenféle korosztály megfordul nála.

Karsai Zita 2018 márciusában ünnepelte 39. születésnapját, de ez nem látszik rajta. Bombázó, minimum tíz évet letagadhatna a korából. Külsőleg annyira sokat nem változott, ugyanolyan bongyor a haja, mint régen, annyi a különbség, hogy a barna tincseit szőkére festette át.

Ezt is szeretjük