Váratlanul kiszáll a magyar sorozat gyönyörű színésznője - Emiatt távozik
Kárpáti Rebeka négy évig szerepelt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka otthagyja a TV2 Jóban Rosszban című sorozatát. 2013-ban megnyerte a Miss Universe Hungary címet. A Barátok közt egykori Berényi Andrását alakító R. Kárpáti Péter lánya a következő év júniusában kezdett el játszani a Jóban Rosszban című sorozatban. Közvetlenül a nyári leállás előtt egy külső jelenettel mutatkozott be, aminek a mai napig emlékszik minden egyes részletére. 

A 24 éves szépség négy év után úgy döntött, búcsút int Révész Bori karakterének, és elhagyja Csillagkút városát. 

- Az egészet úgy élem meg, mint egy négyéves párkapcsolat utáni szakítást. A stáb a második családom volt: nem csak a szereplők, hanem a sminkesek, a fodrászok, a kellékesek, minden munkatárs. Amikor bevittem az új páromat, jobban izgultam, mit szólnak hozzá, mint amikor a saját apámnak bemutattam - mesélte. 

karpati-rebeka
Fotó: TV2

Kárpáti Rebeka karaktere egy akciójelenettel távozik, a fiatal sztár a Super TV2 videójában azt mondta, fantasztikus, hogy egy olyan produkció, mint a Jóban Rosszban, részese lehetett. 

- Az utolsó forgatási napomon rengeteg búcsúzkodós jelenetet vettünk fel. Eleve egy érzelmileg felfokozott állapotban mentem be, hisz az volt az utolsó napom, ehhez jöttek a sírós jelenetek, és volt egy pont, amikor úgy éreztem, már elfogyott a könnyem: egész nap sírtam, és kisírtam magam. Pont vettünk fel egy katartikus jelenetet, amikor a sorozatbeli bátyámtól búcsúzok, nagyon kellett volna sírnom, de már nem jött. Szerencsére ismert annyira a Milánt játszó partnerem, hogy bemondott egy szót, amiről tudta, hogy patakokban fog folyni a könnyem. 

- Mindig érzem, mikor végeztem el a dolgomat, akár párkapcsolatról, akár hobbiról, akár barátságról vagy éppen munkáról van szó. Most azt érzem, hogy, amit a Jóban Rosszbannal el kellett végeznem, azt elvégeztem, amit meg kellett tanulnom, azt megtanultam. Imádtam a csapatot, nagyon szerettem ott lenni, de picit úgy éreztem, megrekedtem, valami újra vágyom, és fejlődni szeretnék. Most a FEM3 Caféban vagyok műsorvezető, amit nagyon szeretek - árulta el.  

Szorcsik Viki, a Jóban Rosszban főnővére egykor és most 

Szorcsik Viki 2005-től 2009-ig szerepelt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában, ő alakította a szexi Bóta Judit főnővért. A színésznő 2018 októberében lett negyvenesztendős, azonban annyira bomba formában van, hogy legalább tíz évet letagadhatna a korából.

Ezt is szeretjük