Karda Beát fel se ismerni 16 évesen: a hírnév előtt rövid, barna haja volt

Karda Bea tinédzserként még nem szőke hajkoronával hódított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abban minden nő megegyezik, hogy a hajviselet az egyik legmeghatározóbb jegy a külsőn. Egy jól eltalált frizura nemcsak a szem- és bőrszínünkhöz passzol, hanem tükrözi a személyiségünket és a stílusunkat is.

Karda Bea esetében sincs ez másként. Szőke hajkoronája a védjegyévé vált a több mint ötvenéves pályafutása során. 

Karda Bea barna hajjal

Épp ezért nehéz elképzelni, hogy valaha rövid, barna tincsekkel hódított, pedig 16 éves korában még ilyen volt a fizimiskája. Az énekesnő a Tények Plusz riportjában porolta le a családi fotóalbumot, és mutatott magáról soha nem látott felvételeket. Kamaszkori képén szinte rá sem lehet ismerni, a megszokottól jóval sötétebbek voltak a tincsei, és állig érő, bubi fazont hordott.

karda-bea-barna-haj
Fotó: TV2/Tények Plusz

Karrierje a szórakoztatóiparban a Csuda jó fej című dallal indult az 1967-es Táncdalfesztiválon. A közönség ekkor nem csak énekhangjára kapta fel a fejét, a színpadi jelenléte, tánctudása és szépsége is lenyűgözte őket: hosszú hajával, karcsú alakjával és kék szemével úgy festett, mint egy életre kelt Barbie baba. 

A ’70-es évekre a legnépszerűbb hazai művészek közt tartották számon, akinek slágereit a tengerentúlon is imádták. Bár megszokott dolog, hogy az előadók időről időre teljesen átalakítják a megjelenésüket, Karda Bea kivétel ezalól. Mindössze egyszer próbálkozott a stílusváltással, ám az nagyon drámaira sikerült. A 2002-ben kiadott Újjászületés című albumának debütálása után sokkal dögösebb ruhákban lehetett látni, ez a váltás pedig eleinte igencsak összezavarta a rajongókat.

- A közönség soraiból senki nem ismert meg. Mentem a fellépésre, és nem ismerték fel, hogy ki vagyok. Elsőre azt hitték, hogy a Karda Bea táncosnője vagyok - mesélte a műsorban.

Fodor Zsóka fiatalon szépségversenyt is nyert

Fodor Zsókát az ország nagy része a Barátok közt Magdi anyusaként ismeri. Csak kevesen tudják, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Képes összeállításunkban megnézheted a 79 éves színésznő fiatalkori fotóit. Elámulsz a régi felvételeken!

Ezt is szeretjük