Kapócs Zsóka mindenkivel összeveszett a szépségversenyen: a viselkedése miatt elbukta a koronát
Kapócs Zsóka 18 éves volt, amikor először indult a Miss Universe Hungaryn. Elsőre nem lett belőle királynő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka nevét az ország szépségkirálynőként ismerte meg. A 43 éves híresség ma már civil munkát űz, lakásdekorációkat készít. 

Műsorvezetőként debütált a képernyőn, majd színésznőként találkozhatott vele a nagyérdemű többek között az Operettszínházban.

Kapócs Zsóka a Miss Universe Hungaryn

Mindezt megelőzően a szépségversenyek világában bontogatta a szárnyait. 1994-ben kezdett modelliskolába járni, 18 éves volt, amikor benevezett élete első versenyére.

Kapócs Zsóka 2001-ben, amikor megnyerte a Miss World Hungaryt.
Kapócs Zsóka 2001-ben, amikor megnyerte a Miss World Hungaryt.
Fotó: MTI/Orosz Péter

Liluland vendégeként emlékezett vissza ezekre az időkre. Egy sosem hallott sztorit is elárult: kiderült, nem sokon múlott, hogy az első komoly megmérettetéséről elküldjék.

- Többször indultam, először Fásy Ádám Miss Universe Hungaryjén. Döntős voltam.

Nem viselkedtem makulátlanul, és összevesztem mindenkivel.

- Döntős lettem ugyan, de a versenyt nem nyertem meg, ezt lehetett is tudni - kezdte a visszaemlékezést.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érezte, hogy rezgett a léc a viselkedése miatt, nem sokon múlott, hogy elküldjék a mezőnyből.

- De nem tudtak kitenni, mert akkor borult volna az egész. Két hétig mindent betanultunk előtte, ki hova megy, ki hova jön. Ha ott valakit kivesznek, borul az egész. Szerintem Ádámék ezért nem tettek ki.

kapócs-zsóka-1
Fotó: YouTube/Liluland

Ezután nem mert visszamenni Fásy Ádámékhoz, hanem egy másik versennyel próbálkozott, amit meg is nyert. Utólag derült ki, ez egy bejegyzetlen rendezvénynek számított, amelyről nem fog tudni világversenyekre menni, így nem volt más választása, nekivágott újra az eredeti tervének.

- Mondtam nekik, hogy már tök jó vagyok, megváltoztam. Mint egy angyal, úgy viselkedtem. Rendet tettem a lányok között is, hogy lássák, tényleg megváltoztam.

Kapócs Zsóka párja

Kapócs Zsóka hosszú évek után augusztusban kirakott egy közös fotót gyermeke jóképű édesapjával. Az egykori válogatott labdarúgóval gyönyörű párt alkotnak.

Ezt is szeretjük