Kandász Andrea plasztikáztatott: ezért műtette meg az arcát az 50 éves tévés
Kandász Andrea nem csak esztétikai okok miatt döntött a beavatkozás mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea nem volt mindig maradéktalanul megelégedve a megjelenésével. 2020 nyarán azzal szembesült, hogy nem passzolnak rá a régi ruhái, és a mérleg nyelve is más számot mutatott az addig megszokottól, 86 kilóra hízott.

Azon nyomban elhatározta, itt a változás ideje. Újragondolta az étrendjét, és elkezdett szedni egy étvágycsökkentő gyógynövénykeveréket. Pár hónap alatt 22 kilogrammot sikerült fogynia.

Kandász Andrea plasztikáztatott

Bár ez hatalmas önbizalomdoppingként hatott rá, volt még valami, ami nagyon zavarta a külsejében. Szemhéján annyira megereszkedett a bőr, hogy az már a mindennapokban is zavarta. Az elfoglalt életmódja miatt sokáig húzta-halogatta, hogy tegyen valamit az ügy érdekében, végül a koronavírus miatti leállásban szánta rá magát a beavatkozásra.

kandász-andrea-tények-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Gyakorlatilag nyugodtan mondhatom, hogy a 20 év alatt most jutottam el odáig a covidos időszakban, hiszen a beavatkozás az őszi Covid idején volt, hogy végre volt tíz napom saját magamra – árulta el a Tények Plusznak.

Noha sokan nem tudják megtartani a mértéket, és túlzásba esnek a plasztikával, nála ez a veszély nem fenyeget. Nem azért vállalta a műtétet, mert évtizedekkel fiatalabbnak szeretett volna látszani, pusztán meg akart szabadulni a szeme feletti felesleges bőrtől, ami már a látásban is zavarta. Ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy később is igénybe vegyen valamilyen szépészeti beavatkozást.

A bal oldali fotó a Mesterszakács VIP 2. évada alatt, jóval a beavatkozás előtt készült róla, míg a jobb 2021 áprilisában.
A bal oldali fotó a Mesterszakács VIP 2. évada alatt, jóval a beavatkozás előtt készült róla, míg a jobb 2021 áprilisában.
Fotó: Instagram/Kandász Andrea

- Abszolút önbizalmat ad. Belenézek a tükörbe, és ott egy harmonikus nő van. Nem akartam 20 évvel fiatalabbnak kinézni, semmi ilyesmiről nincs szó. Látni akartam, és könnyedén sminkelni, valamint azt, hogy a koromhoz képest harmonikus legyen az arcom.

Kandász Andrea bikinis fotói

Kandász Andrea élete formájában van, néhány hónap alatt 22 kilótól szabadult meg. Az 50 éves műsorvezetőnek nemcsak 23 évvel ezelőtti formáját sikerült visszanyernie, újra magára tudja kapni régi ruháit, és az önbizalma is annyira megnőtt, hogy egy szexi, bikinis fotózást is bevállalt. Képeken az eredmény!

Ezt is szeretjük