A TV2 műsorvezetőjét újra kellett éleszteni egy forgatáson - A férje mentette meg

Kandász Andrea veszélyes helyzeteket élt át műsorvezetőként.

kandasz-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea 15 évvel ezelőtt egy újszerű és tabudöntögető műsorral beírta a nevét a magyar televíziózás történetébe. A szőke, törékeny televíziós riporter-műsorvezető és férje, az operatőr Borszéki Ferenc megalkották minden idők legnézettebb magyar docurealityjét, a Szülőszobát, melyet több millió néző követett minden este.

- 55 kis emberke születésénél lehettem jelen a férjemmel. Örökké hálás leszek a Szülőszoba-babák szüleinek azért, hogy beengedtek az életükbe, az intim szférájukba bennünket. Zsigeri őszinteséggel beszéltek olyan tabutémákról, melyekről még ma sem, de akkor főleg nem esett szó. Ezeknek a nőknek és családjaiknak hol megrázó, hol szívderítő történeteit olvashatod, láthatod majd a következő hetekben itt. Sorsuk különböző, a céljuk közös! Mindnyájan életük egyik legmeghatározóbb pillanatára készültek: egy új kis élet fogadására. Visszacsévéljük az időt, megmutatjuk a régi történeteket.

kandasz-andrea1

A Szülőszoba Facebook-oldalán azért mutatják be a régi történeteket, mert Kandász Andrea és a férje egy ideje azzal foglalkoznak, hogy megtalálják, és 2018 januárjától megmutassák a dokumentumsorozat egykori babáit. 

- A következő pár hétben visszamegyünk hozzájuk. Megmutatjuk, hogy mi történt velük. Igazi időutazás lesz, hiszen a Szülőszoba-babák ma már kamaszok. Megvalósult családi álmok és szertefoszlott remények tanúi leszünk. A családdá válás nehéz és boldog pillanatairól beszélünk majd. És a motivációkról. Miért élnek ma boldog családként egyesek, és miért csúszott el más párok vagy egyedülállók élete? Mi lett a gyerekeikkel? Együtt gondolkodunk majd, és az ő történeteikben sokan közülünk is magukra ismernek majd. Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, és örülnénk, ha Ti is mesélnétek. Hogyan telt az elmúlt 15 év a családotokban? 

kandasz-andrea2

Kandász Andreát nemcsak az emberi sorsok, de Magyarország és a világ gyönyörű, különleges és érdekes úti céljai is érdeklik. Szintén férjével már bő tíz éve készítik a Kalandjárat - az útitárs: Kandász Andrea című műsort. Ferivel nemcsak felejthetetlenül gyönyörű, de rizikós helyzeteket is átéltek. A műsorvezető szerint minden utazás, a közös tevékenység összehozza az embereket, sokszor sokkal hatékonyabb terápia, mint a pszichológusnál ücsörögni.

Az egyik legfélelmetesebb helyzetet a Vörös-tengernél élte át, ahol először próbálta ki a merülést. Bár versenyszerűen úszott, a búvárkodással kissé hadilábon áll. Itt mindenféle előkészület nélkül, azonnal és nagyon hirtelen levitték tíz méter mélyre, mert aznap már repültek tovább, és gyorsan kellett végezniük a forgatással.

- Két perc alatt megtanultam, hogyan kell kommunikálni jelekkel a víz alatt, de odalent összekevertem mindent, és azt hitték, azt mutatom, jól vagyok, közben meg nagyon rosszul voltam. Nem nyitották ki rendesen a palackot, így nem kaptam megfelelő mennyiségű levegőt, hiába szívtam a pipát. Ezért lett pánikrohamom, fulladoztam. A férjem ismerte fel a mozgásomból, hogy valami nincs rendjén. Ő nagyon jó búvár. Tulajdonképpen egészen romantikus lett a kaland vége, mert Feri a karjában vitt ki a partra ájultan, és arra ébredtem, hogy fekszem a homokban, zúg a tenger, a szerelmem megcsókol éppen, szóval, mint a mesében… Csak utána derült ki, hogy tulajdonképpen mesterségesen lélegeztet…

kandasz-andrea4

A Gangesz partján ugyancsak életveszélyes helyzetbe került, majdnem meglincselték és megégették. Varanasit, azaz a hinduk legszentebb temetkezési helyét is felkeresték: a hit szerint az, akinek a földi maradványait itt szórják a Gangeszbe, biztosan a Nirvánába jut. A parton végig máglyák égnek, ahol az India legtávolabbi pontjairól is ide érkező gyászoló családok egy több ezer éves rituálénak megfelelően búcsúznak halottaiktól. Ezt akarták megmutatni a magyar nézőknek, csak azzal nem számoltak, hogy a maffiától is engedélyt kellett volna kérniük, ugyanis a hamvasztási ceremóniákhoz használt fa nagy üzlet, immár háromezer éve ugyanaz a törzs bizniszel vele. Ők pedig nem örültek a filmezésnek.

- Egyszer csak a semmiből vagy száz öklét rázó férfi közelített felém ordítozva. Közölték, ha mi felvettük az eseményeket, és lefotóztuk, akkor a halott lelke nem fog olyan hamar följutni a Nirvánába, ezért fogat fogért, lelket lélekért, és már rakták is a máglyát nekem.

Végül a Gangesz felől, hajóval érkezett a segítség: a helyi segítőjük látta a jelenetet, elrohant segítségért, és kimenekítette őket. 

Kandász Andrea nemcsak vagány és kalandvágyó, hanem romantikus alkat is, aki mindig szerelmes volt magába a szerelembe, és nagyon várta a herceget a fehér lovon. Nem csoda, hogy nagyon élvezte a forgatásokat a hazai kastélyokban. Gödöllőn, Sissi császárné egykori kastélyában igazi hercegnőnek érezhette magát. 

Kandász Andrea, a vidéki kislányból lett kalandor újságírónő, aki nem ismer lehetetlent, további érdekes történeteket mesél december 18-án a Femina Klub karácsonyi talk show-jában.   

Karácsonyi talk show Szily Nórával

Vidám hangulatú estre invitálunk, ahol Szily Nóra az ország Janka nénijével, Pásztor Erzsivel, a megállíthatatlan riporternővel, Kandász Andreával és az Operettszínház csillagával, Peller Annával beszélget. Sok nevetéssel, rengeteg öniróniával és magával ragadó hangulattal várunk december 18-án a Turay Ida Színházban!

Jegyek korlátozott számban itt kaphatók 2990 Ft-ért!

Promóció

Ezt is szeretjük