100 kilós, szemüveges kislány volt - Az egyik legszebb magyar színésznő lett belőle

Peller Anna gúnyolt kislányból lett ismert színésznő és műsorvezető.

Peller Anna színésznő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna minden szempontból megdolgozott azért, hogy az ország egyik legismertebb és legszebb színésznője legyen. A Budapesti Operettszínház gyönyörű sztárjáról kevesen gondolnák, hogy gyerekként még gúnyolódások céltáblája volt: duci és szemüveges lányként nemcsak csúfolták, de előfordult, hogy az általános iskolában meg is verték. 

- Amikor általános iskolában mindenki úgy negyven kilót nyomott, az én súlyom hetven körül járt, nyolcadikban pedig már száz kiló voltam. Az általános iskola első és második osztályában vertek is a többiek. Emellett sokat csúfoltak: például a "Digi-dagi daganat, kergeti a halakat" és a "Szia, te bálna" gyakran elhangzott. De voltam zsírdisznó, koca, malac, házi víziló és ehhez hasonlók - mesélte még 2012-ben az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Peller Anna és húga, a műsorvezető Peller Mariann gyerekként.
Peller Anna és húga, a műsorvezető Peller Mariann gyerekként.
Fotó: Facebook/Peller Mariann

A középiskolában egyre jobban zavarták a gúnyolódások, ezért drasztikus módszerekkel próbált megszabadulni súlyfeleslegétől. Harmadikos gimnazistaként a nyári szünetben egy hónap alatt húsz kilót fogyott, aminek az lett a vége, hogy Budapest egyik forgalmas terén összeesett, és mentőt kellett hívni hozzá.

Normál étkezés mellett két hónap alatt visszaszaladtak rá a plusz kilók, de végül a rendszeres sportolásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően elérte azt az alakot, amivel elégedett. A plusz kilóknak pozitív eredményük is lett: gyerekkorában önironikus humorával mentette magát, ami mostanra még erőteljesebb lett. 

Peller Anna színésznőt nemcsak a közönség, de kollégái is imádják.
Peller Anna színésznőt nemcsak a közönség, de kollégái is imádják.
Fotó: Facebook/Budapesti Operettszínház

Peller Anna óvodás kora óta színésznő akart lenni, iskolásként sorra nyerte a vers- és prózamondó versenyeket, majd a Kazinczy-versenyt. Érettségi után két évig a Gór Nagy Mária Színitanodába járt, majd 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán Kerényi Imre osztályában. Miután lediplomázott, játszott a szolnoki Szigligeti Színházban, a békéscsabai Jókai Színházban és a Körúti Színházban. A Budapesti Operettszínházban Larisch grófnő szerepével debütált. Azóta mind operett, mind musical előadásokat is hatalmas sikerrel játszik. Alakításai közül kiemelkedik a Szép nyári nap Margója, a Koldusopera Kocsma Jenny-je, A kaukázusi krétakör Gruséja és a Cigányszerelem Jolánja.

A 37 éves színésznő hangja sokaknak ismerős lehet, hisz szinkronizál, emellett a Story4, majd a FilmCafé csatorna hangja lett. Ő szólaltatja meg Sofia Vergarát a Modern családban a Comedy Centralon, hallható A mentalista, a CSI: Miami helyszínelők, a Hawaii Five-0, a Shark - Törvényszéki ragadozó és a Vámpírnaplók című sorozatokban is.

Az országos ismertséget 2011-ben a Barátok közt című sorozat hozta meg számára. Juhász Gabi 11 éve nem látott karakterét alakította, majd 2013-ban várandóssága miatt írták ki a sorozatból, melyben időnként azért még fel-felbukkan. 

Húszas évei végén nemcsak a karrierje, de a magánélete is remekül alakult. A Juventus Rádió egy dögös, igazán nőies hangot keresett a szignálok felmondásához, és Lukács Miklós gyártásvezető választása Anna hangjára esett. A férfi később jegyet szerzett a telt házzal futó Én és a kisöcsém című darabra, melyben a színésznő Vadász Frici bőrébe bújt, majd az előadás után ötven szál vörös rózsával a kezében szerelmet vallott neki.

Nem egészen fél év múlva, Valentin-napon hófehér limuzint bérelt, egy rózsával és egy gyémántgyűrűvel letérdelt Anna elé, és megkérte a kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott. Három év ismeretség után, 2009. szeptember 12-én házasodtak össze. Kislányuk, Anna Bella négy évvel később, 2013. november 29-én jött világra. 

Peller Anna és férje, a Mikikének becézett Lukács Miklós 2016 őszén az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében versenyeztek, amit meg is nyertek. Ezt követően szerepeltek a csatorna Playback Párbaj és Gyertek át! című szórakoztató műsoraiban is. Olyan remek párost alkottak, hogy a csatorna rájuk bízta a 2017 áprilisában felélesztett Reggeli műsorvezetését. 

Peller Anna további érdekességekről, színházi és családi történetekről, kitartásról és sikerről is mesél december 18-án a Femina Klub karácsonyi talk show-jában.  

Karácsonyi talk show Szily Nórával

Vidám hangulatú estre invitálunk, ahol Szily Nóra az ország Janka nénijével, Pásztor Erzsivel, a megállíthatatlan riporternővel, Kandász Andreával és az Operettszínház csillagával, Peller Annával beszélget. Sok nevetéssel, rengeteg öniróniával és magával ragadó hangulattal várunk december 18-án a Turay Ida Színházban!

Jegyek korlátozott számban itt kaphatók 2990 Ft-ért!

Promóció

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük