Kandász Andrea ritka fotón mutatta meg 25 éves lányát: Lolita gyönyörű nő
Kandász Andrea olyan történetet osztott meg lányáról az Instagramon, ami biztosan könnyeket csal a szemedbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea karrierje irigylésre méltó, olyan sikerprodukciók köthetők a nevéhez, mint a Kalandjárat - az útitárs: Kandász Andrea, a Forró Nyomon, de minden idők egyik legnézettebb magyar docurealityjének, a Szülőszobának is ő a műsorvezetője, producere és főszerkesztője. 

Ám mégsem tévés munkáira a legbüszkébb, lánya, Lolita a mindene, akiből gyönyörű nő lett 25 éves korára. Bár édesanyja révén már kislány kora óta az életének része a szereplés, őt mégsem vonzza a reflektorfény, anyukája Instagram-oldalán is csak ritkán mutatja meg magát.

Kandász Andrea 25 éves lányával fotózkodott

A tévés most gyereknap alkalmából tett kivételt, összeálltak lányával két közös fotó erejéig. A képeken jól látszik, mennyire hasonlítanak egymásra. Az anya-lánya páros látványánál csak egy dolog dobogtatta meg jobban követői szívét: a megható sorok, amelyet a poszthoz írt. 

„Amikor nagymama leszel, akkor is a mi kislányunk maradsz Lolitánk! Emlékszem, amikor 10 napos korodban elvittelek az első sétára, vastag rugdalózót adtam rád, gondosan, alaposan betakartalak két pléddel is. Meg ne fázz! Július vége volt, az elmúlt 30 év állítólag legmelegebb napja, de újdonsült, nagyon fiatal anyukaként azt hittem, hogy a kisbabák hőháztartása egészen más, mint a felnőtteké. Odajött hozzám egy néni és nagyon kedvesen megcsodált, hogy milyen szépséges vagy! Dagadt a mellem! Nemcsak a rengeteg anyatejtől, hanem a büszkeségtől is! Aztán finoman, hogy meg ne sértsen, a következőt mondta: “Kedveském! Vegye le drága erről a szegény kislányról a takarót, a rugit, térítsen a kis meztelen bőrére egy textil pelust, hiszen mindjárt megsül szegényke! “ Azóta is tanulom az anyaságot..." - írta az oldalán.

A szőke szépség nem csak külsőre ütött édesanyjára, ő is igazi világjáró: Balin keresztül Cipruson át Romániáig minden szép helyet bebarangolt már szüleivel. Utazásairól lélegzetelállító felvételeket készít, melyeket saját oldalán mutat meg. 

Soma és lánya, Hanna

Soma Mamagésa 1990-ben találkozott a férjével, Lőrincz Györggyel, majd a találkozást előbb gyermekáldás, aztán esküvő követte. Az egymásra találás utáni évben máris megszületett a fiuk, Lázár, az előadóművész pedig annyira élvezte az anyaságot, hogy a második gyerkőccel sem vártak sokáig: Lili Hanna 1993. március 26-án jött világra.

Ezt is szeretjük