Ezért nem veszi feleségül Tolvai Renit - Kállay-Saunders 8 év után kibökte

Kállay-Saunders András bevallotta, hogyan vélekedik a házasságról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni a 2010-es Megasztárban ismerkedtek meg. A tehetségkutatónak köszönhetően szerettek egymásba, így igazi álompárként tekintenek rájuk sokan a mai napig. Az énekesek már közel egy évtizede vannak együtt, így egyre többen teszik fel nekik a nagy kérdést, hogy mikor házasodnak össze, és terveznek-e gyermeket. Kállay-Saunders András a Borsnak mondta el, hogy egyelőre miért nem kötik össze az életüket.

A 34 éves sztár elmesélte a lapnak, hogy szerelmével úgy élnek együtt, mintha házasok lennének. Tisztában van azzal is, hogy a társadalom azt várja el tőlük, hogy hivatalosan is keljenek egybe, pedig szerinte egy hivatalos papírtól nem válna teljesebbé egy kapcsolat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We out here #croatia

Kállay Saunders (KSB) (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés,

- A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos sok minden belénk rögzült, és követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig

nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna. Hiszem, hogy két ember anélkül is szeretheti egymást egy életen át

- magyarázta a napilapnak.

Hozzátette azt is, hogy nem ódzkodik a nősüléstől, ha egyszer úgy gondolja, hogy el akarja venni az énekesnőt, biztosan valami kreatív módon oldja meg a lánykérést. A gyerekkérdés is szóba került az interjú alatt, de elmondta, hogy az időzítés most egyáltalán nem lenne alkalmas.

- Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, és nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel - tette hozzá.

Ezt is szeretjük